Acuzații de BLAT fără precedent în fotbalul românesc! ”Niște ordinari și blatiști nenorociți!”

După 21 de etape scurse din Liga 2, Dacia Unirea Brăila se află la retrogradare - are cu doar trei puncte mai mult decât ocupanta ultimului loc, Olimpia Satu Mare (15 puncte). Iar după ultima înfrângere (1-4 acasă cu Știința Miroslava), antrenorul Alin Pânzaru (foto: liga2.prosport.ro) nu a mai rezistat și a făcut acuzații de neînchipuit într-o declarație pentru liga2.prosport.ro.

Pânzaru a pus ”tunurile” pe doi dintre jucătorii săi. E vorba de Costel Roşu şi Gabriel Iosofache, despre care antrenorul Daciei Brăila a spus că ”au vândut meciuri în draci!”. La cei doi a mai făcut referiri și în ultimele două partide, cu ASU Poli Timișoara (1-2) și Pandurii Tg. Jiu (3-3) - ambele meciuri susținute în deplasare. 

”I-a preocupat orice altceva în afară de antrenament, de fotbal. Alde Roşu, cu Iosofache, efectiv veneau prin vestiar şi se rugau de băieţi: ”Hai să trântim meciul. Hai să facem 2 pauză / 1 final. Hai să facem aia, hai să aia...”Am văzut că ies prin presă şi spun că şi-a făcut un nume. V-aţi făcut un nume de ordinari, blatişti nenorociţi! Asta v-aţi făcut! Au vândut în draci, asta au făcut! Am ajuns în situaţia în care suntem cum suntem...Nu mai avem de niciunii pe aici şi nu mai putem să dăm o băşină. Asta-i expresia!..”, a povestit antrenorul Daciei Brăila. 

Tot Alin Pânzaru a dezvăluit că la anul se vor aduce jucători noi la echipă. Totul pentru ca Dacia Unirea Brăila să mai spele din rușinea de până acum.

”Vor veni, în primul rând, jucători de caracter. Nu trântitori, nu blatişti ordinari! Să-i prindă, că sunt brăileni de-ai lor. O, Roşu, a dat afară golgheterul echipei!...Pe vânzătorul echipei l-am dat afară, nu pe golgheterul echipei! Şi-a făcut un nume...Uite că şi l-a pătat aici prin ce-a făcut în ultima perioadă!”, a mai spus Pânzaru.

16 meciuri şi 8 goluri sunt cifrele lui Costel Roşu (captură foto: youtube) la Dacia Unirea Brăila în acest sezon al Ligii 2. De partea cealaltă, Iosofache a bifat 13 meciuri, din care 9 ca titular. El a jucat ultimul meci pentru Dacia Brăila pe 11 noiembrie, fiind schimbat la pauză în înfrângerea din deplasare - 2-3 cu Olimpia Satu Mare. Brăilenii au pierdut meciul atunci după ce au condus cu 2-1 la pauză. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!