Acuzație șoc: Fotbalul englez e plin de blaturi la pariuri!

Scandalul meciurilor trucate la pariuri nu ocolește nici cel mai tare campionat din Europa! Dacă până acum s-a vorbit mai mult despre fotbaliști care au cotizat sume importante pe meciuri la pariuri, de data asta lucrurile au mers mult mai departe. Suspendat 18 luni de către Federația Engleză de Fotbal și amendat cu 35 000 euro pentru că a pariat pe un număr de 1260 de meciuri, Joey Barton (foto: burnleyfootballclub.com) și-a dat drumul la gură și a lansat acuzații grave! 

Fost jucător la Manchester City și Glasgow Rangers, Barton a declarat într-un interviu pentru Sunday Times că fotbalul englez este plin de blaturi, dar că șefii federației sunt depășiți și nu pot face față situației!.. ”Nu pariurile jucătorilor pe diverse partide, ci aranjarea meciurilor la pariuri este adevăratul dușman în fotbalul nostru! Nu am nicio îndoială asupra acestui fapt. Nu știm toate meciurile trucate. Le aflăm doar pe cele unde cineva nu și-a ținut gura. Oare federația vrea să afle care sunt meciurile trucate?”

”Eu pariam fără să mă ascund și lor (nn - șefilor Federației de Fotbal din Anglia) le-a luat 12 ani să își dea seama!...Ar trebui acum să-i întrebăm dacă sunt pregătiți să știe ce se întâmplă cu adevărat?! Dar vor ei oare să afle?..”, acuză Barton, care a declarat că el este doar un ”mic copil” pe lângă alți fotbaliști de top - care joacă sume imense la pariuri, care ajung și la 115 000 euro pe un singur eveniment!!

În 2014, șefii fotbalului din Anglia au introdus reguli noi care interzic jucătorilor, dar și angajaților cluburilor, să joace la pariuri pe orice fel de competiție din întreaga lume. Dar Joey Barton afirmă că aceste reguli sunt încălcate în mod sistematic! 

"Există jucători în fiecare echipă care fac asta! Un lucru pe care fotbaliștii îl au în comun este ca iubesc pariurile. Și nu vă imaginați la ce scară se întâmplă asta!...Va face Federație vreo investigație?..Nu!, pentru că atunci va trebui să dicteze suspendări de 18 luni împotriva tuturor jucătorilor! Nu va mai avea cine să joace”...

”Știu, de asemenea, fotbaliști care au jucat la Cupe Mondiale ieșind de pe teren fără ca nimeni să sufle o vorbă despre faptul că ei joacă la pariuri, pe goluri, sau pe curse de cai...”, a mai spus Barton (foto: burnleyfootballclub.com), care așteaptă verdicul judecătorilor la apelul înaintat de către avocatul său. 

Fostul internațional englez a semnat la începutul acestui an cu Burnley, dar clubul englez i-a desfăcut contractul pe 23 mai, imediat după aflarea verdictului Federației. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi