Acuzat de viol în 2012, fotbalistul Ched Evans a făcut puşcărie nevinovat!

Condamnat la cinci ani de închisoare în 2012 pentru viol, fotbalistul galez Ched Evans a aflat astăzi cu stupoare că este nevinovat! Decizia unui tribunal din Marea Britanie a lăsat cu gura cascată familia fotbalistului, care cere acum daune pentru cei doi ani şi jumătate pe care fostul jucător al lui Manchester City i-a petrecut după gratii. Evans a fost eliberat condiţionat la sfârşitul lui 2014, după ce a executat jumătate din pedeapsă. Procesul a fost redeschis, însă, în primăvara acestui an, în urma deciziei Comisiei de Revizuire a unui tribunal din Cardiff. 

Atacantul a recunoscut în mai 2011, când a fost acuzat, că a făcut sex cu o tânără în vârstă de 19 ani, dar că aceasta şi-a dat acordul. Acum, după reanalizarea probelor, justiţia i-a dat dreptate atacantului, iar Evans şi iubita lui, care l-a susţinut la fiecare înfîţişare la tribunal, au primit decizia în lacrimi.

Evans împreună cu iubita lui, Natasha Massey (foto: dailymail.co.uk)

Fotbalistul galez, care a continuat să susţină că este nevinovat şi după eliberarea din închisoare, a ajuns la Manchester City pe când avea 14 ani. A fost promovat în echipa mare la 17 ani, devenind al doilea cel mai tânăr jucător galez, după Ryan Giggs, care a debutat în Premier League. A fost împrumutat apoi la Norwich. În 2008 a fost transferat definitiv la Sheffield United, unde şi-a încheiat contractul brusc, în momentul în care a fost trimis la închisoare. 

Ajuns acum la 28 de ani, Evans vrea să-şi relanseze cariera. Chesterfield, din liga a treia engleză, i-a acordat şansa asta şi i-a oferit un contract la începutul acestei luni. Atacantul a jucat 13 meciuri pentru naţionala Ţării Galilor şi a marcat 1 gol.

 

Foto: telegraph.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi