Acum se simte în apele lui. Phelps şi-a cumpărat o casă de 2,5 milioane de dolari

Ce mai poţi face la 31 de ani ca sportiv, atunci când ai câştigat 23 de medalii olimpice de aur, ai o avere de 55 de milioane de dolari şi eşti cel mai bun înotător din istoria Jocurilor Olimpice?...Cumperi o casă! Asta şi-a zis şi "extraterestrul" din nataţie, americanul Michael Phelps. Proaspăt tătic, Phelps şi-a cumpărat o vilă de lux în Arizona în valoare de 2,5 milioane de dolari! Aici va locui împreună cu logodnica lui, Nicole Johnson (o fostă Miss California) şi cu cel mai tânăr membru al familiei - Boomer Robert, de doar cinci luni. 

Numai livingul vilei lui Phelps are 6 000 de metri pătraţi! În afară de livingul uriaş, casa mai este compusă din 5 dormitoare, fiecare cu şemineu, 6 băi şi 2 bucătării. Vedetele casei sunt, aşa cum era de aşteptat, cele trei mari piscine, din care se pot vedea împrejurimile: Munţii Camelback şi plantaţiile de lămâi, mere, piersici şi lime.

 

Michael Phelps s-a retras din sportul de performanţă după Olimpiada de la Rio, iar dorinţă lui este să devină antrenorul lotului olimpic de nataţie al Statelor Unite, din care speră să facă parte, peste ani, şi micuţul Boomer Robert. Cu gândul la asta, Phelps a declarat că îl va antrena pe fiul său în piscina casei sale. 

 

Foto: HighResMedia.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi