Actualizare de cotă întârziată la o casă de pariuri! Profită de ea cât mai rapid!

După cum anunţam în articolul https://pariurix.com/golgheterul-ligii-1-llullaku-a-plecat-din-romania-va-primi-un-salariu-fabulos-in-kazahstan.html golgheterul Ligii 1 a părăsit România. De acest lucru putem profita şi noi, pariorii, nu numai medieşenii şi jucătorii. De ce spun asta?

Pentru că la această casă de pariuri online cota pentru ca Lllullaku să fie golgheterul Ligii 1 este 1.20. Fostul medieşean are 16 goluri înscrise şi este urmat în clasament de Cristi Bud (10), Mircea Axente (9) şi Aurelian Chiţu (8). Pe care din cei 3 am putea paria? Teoretic pe toţi deoarece Bud are cota 8, Axente are cota 16 iar Chiţu are cota 19. Astfel dacă am juca 200 RON, 100 RON şi 100 RON pe fiecare din cei 3 oricare ar ieşi profitul ar fi unul consistent.

Eu însă cred că cota lui Bud merită speculată deoarece:

  1. Pentru a ieşi golgheter Bud are nevoie de minim 7 goluri în 5 etape din sezonul regulat şi 10 sau 14 meciuri în play-off / play-out şi, bineînţeles, să înscrie măcar acelaşi număr de goluri ca şi Axente şi, bineînţeles, să nu fie depăşit cu mai mult de un gol de Chiţu, cu mai mult de 2 goluri de Fulop şi aşa mai departe.
  2. Gaz Metan odată ajunsă în play-off va fi în postura lui ASA Târgu Mureş din sezonul precedent şi s-ar putea ca eficatitatea lui Axente să nu mai fie aceiaşi.
  3. Rămasă fără Llullaku formaţia medieşeană s-ar putea să nu mai aibă acelaşi joc ofensiv eficient.
  4. Mai sunt 5 etape din sezonul regulat şi CFR Cluj are din cele 3 echipe la care evoluează cei 3 jucători cele mai mari şanse să nu prindă play-off-ul. Acesta ar putea fi un mare avantaj deoarece clujenii ar urma să joace 4 meciuri în plus faţă de Gaz Metanul lui Axente şi Viitorul lui Chiţu.
  5. Datorită problemelor financiare de la Mediaş n-ar fi exclus ca până în primăvară să fie vândut şi Axente.

ATENŢIE! Chiar dacă pariul pe Bud pare unul foarte bun la o cotă destul de bună trebuie să ai în vedere şi faptul că atacantul CFR-ului poate suferi o accidentare sau poate fi şi el vândut în această iarnă. Prin urmare nu paria mai mult decât îţi permiţi să pierzi considerând pariul sigur. Pare, cel puţin la momentul actual, un valuebet.

Dacă consideri şi tu că pariul are şanse de reuşită profită rapid de el deoarece cota va scădea cu siguranţă mult probabil chiar în cursul zilei de mâine (la altă casă de pariuri a scăzut deja de la 8 la 4).

Dă click aici şi pariază acum pe golgheterul Ligii 1!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi