ACEASTA este naționala pe care Viorel Lis vrea să își parieze pensia că va câștiga Euro 2016!

Viorel Lis este cunoscut ca fiind un împătimit al jocurilor de noroc, iar acesta nu s-a ferit să recunoască faptul că intenționează să parieze inclusiv pe Euro 2016. Conform spynews.ro, fostul primar al capitalei nu a pariat încă pe meciurile din Franța, deoarece a dorit întâi să vadă cum evoluează principalele forțe ale Europei. Dar deja fiecare națională a fost implicată în câte 3-4 meciuri, motiv pentru care acesta și-a făcut o părere și a ales câteva favorite.

viorel-lis.jpg

Lis a spus că va merge pe mâna Italiei, iar dacă aceasta ajunge în finală, atunci este dispus să își parieze pensia pe o victorie a ”peninsularilor” în ultimul act al competiției. În cazul în care Italia nu reușește să meargă până la capăt, fostul edil este convins că Franța va fi cea care va avea câștig de cauză.

Eu am câteva echipe favorite și am mizat pe ele în meciurile din Franța. Sper că Anglia, Italia și Franța sa îmi aducă potul cel mare la pariuri. Dacă Italia ajunge în finală, îmi pun toată pensia pe ea. Dacă nu ajung italienii în finală, sigur câștigă Franța
- Viorel Lis

Acesta fie a uitat de Germania, fie nu a fost impresionat de evoluția ei chiar dacă vorbim de campioana mondială și de echipa cotată cu prima șansă la trofeu de către majoritatea caselor de pariuri online. Nici Belgia, o altă favorită la câștigarea competiției, nu se află pe lista fostului edil. Tu ce crezi, va avea Lis dreptate? Dacă nu, pe cine vezi în finală? Poți lăsa o părere mai jos.

Vrei să pariezi online? Aceasta este agenția recomandată de PariuriX.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi