Accidentări de ultima oră în lotul României! Ce zic Șumi și St. Filip de convocările lui Contra

Nici nu și-a intrat bine în pâine, că deja selecționerul României s-a trezit cu două probleme pe cap. Astfel, el va trebui să gândească altfel ultimele două meciuri din preliminariile CM 2018 - Bicfalvi și Latovlevici (foto: sportpictures.eu) s-au accidentat în ultimul moment și nu mai pot veni la lot pentru partidele cu Kazahstan și Danemarca. 

Eric Bicfalvi a jucat în meciul Spartak Mosova - FC Ural (2-0) cu dureri la spate, în timp ce Iasmin Latovlevici a intrat în minutul 66 al partidei Galatasaray - Karabukspor (3-2) și a încheiat meciul cu probleme musculare la coapsa stângă. Staff-ul naționalei a ținut în permanență legătură cu echipele la care evoluează cei doi jucători și, la recomandarea medicilor, Bicfalvi și Latovlevici vor intra într-un program special de recuperare la club. 
  
Marea surpriză e că selecționerul Cosmin Contra a decis să nu mai convoace alți jucători în locul celor doi indisponibili. Așa că acesta va rămâne cel anunțat inițial, minus Bicfalvi și Latovlevici. Revenit în țară într-o scurtă viizită, Marius Șumudică a dezvăluit că nu l-a putut folosi pe Săpunaru (foto: sportpictures.eu) în ultimul meci jucat de Kayserispor pentru că fundașul ar fi făcut o depresie după ce a văzut că n-a fost chemat la lot de Contra. 

"Nu înțeleg de ce Săpunaru nu este la lot...Nu am putut să-l folosesc, a avut un fel de depresie. Nu s-a așteptat la așa ceva, să nu fie convocat la națională, având în vedere că e la echipa de pe locul 2 din Turcia și joacă meci de meci. Am vorbit cu el, era dezamăgit. Am considerat că e mai bine să nu încep cu el. Mi-a zis: ”Șumi, nu sunt ok pentru meciul ăsta” (nn - cu Bursaspor, 3-2). L-a afectat. Nu se poate să aduci la națională jucători care, săracii, nu sunt de valoarea lui Săpunaru la momentul actual. La echipa națională trebuie să vina jucători care sunt în formă. Și dacă au 42 de ani, și dacă au 50", a declarat antrenorul lui Kayserispor la revenirea în România. 
  
Mai mult, Șumi consideră că nici Lung jr nu trebuia să lipsească din lotul României. "Lobonț probabil este un om de vestiar, care ajută foarte mult. Am văzut că e și Nită, care este un portar foarte bun..Dar Silviu Lung este într-o creștere extraordinară. Rezultatele pe care le are Kayserispor i se datorează și lui. Nu numai că i-a apărat penalty lui Eto'o, dar a avut o evoluție extraordinară. Traversează o perioadă foarte bună și mă mir că nu este în vederile noului selecționer”, a mai spus Șumudică. 

Nemulțumit de cum a făcut convocările se pare că este și un fost jucător de-al lui Contra de la Dinamo, Steliano Filip (foto: sportpictures.eu). Dinamovistul a făcut un comentariu ciudat în momentul în care a fost întrebat de ce nu este la națională. ”Nu vreau să comentez, îi doresc succes acolo, pentru că avem nevoie de două victorii. Eram convins că nu o să fiu acolo. Dar nu vreau să spun mai multe...”, a declarat, misterios, jucătorul lui Dinamo. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi