Academia Rapid vs CSA Steaua: cote la pariuri, transmisiuni live video, alte informații utile

Academia Rapid vs CSA Steaua - află unde poți urmări LIVE VIDEO derby-ul Ligii 4 București și vezi ce case de pariuri online au băgat deja în ofertă această partidă. Îți prezentăm și câteva informații utile despre meci și despre sistemul de promovare, pe care s-ar putea să nu le cunoști.


De la Sfertul Uefantastic la derby de liga a 4-a

Dacă în urmă cu 11 ani cele două echipe se întâlneau în sferturile de finală ale Cupei UEFA, acum derby-ul Steaua vs Rapid a ajuns să se dispute în Liga 4 București. Asta dacă e să considerăm Academia Rapid și CSA Steaua continuatoarele celor două formații de tradiție. E o discuție lungă și interminabilă, dar nu suntem aici ca să despicăm firul în 4. În ciuda tuturor informațiilor disponibile, este greu să știm exact cum stau lucrurile.

Cert este că această partidă este una de interes în condițiile în care sunt așteptați la meci în jur de 10,000 de rapidiști și 1,000 de steliștii, un adevărat record pentru al patrulea eșalon valoric. De asemenea, site-urile de sport și televiziunile vorbesc destul de mult despre confruntarea de sâmbătă seară, care inevitbail a ajuns și în oferta caselor de pariuri online. Momentan am găsit-o doar la două agenții, dar probabil până la fluierul de start vor fi și alți operatori care să ofere cote pe Rapid vs Steaua.

 

Când are loc partida, pentru ce contează, și unde o putem urmări live video?

Meciul Academia Rapid vs CSA Steaua are loc sâmbătă 14 octombrie, pe Stadionul Giulești, cu începere de la ora 19:15. Partida contează pentru etapa a 8-a din Liga 4 București și găsește echipele pe primele două poziții: Rapid este lideră cu 19 puncte și un golaveraj de 26:1, în timp ce Steaua este pe locul secund cu 18 puncte și golaveraj de 45:1, însă cu un meci mai puțin. La sfârșitul sezonului regulat primele 4 echipe merg în play-off, fără a păstra punctele acumulate! Ele vor porni de la 3, 2, 1, respectiv 0 puncte în funcție de poziția ocupată în clasament, astfel încât meciul de sâmbătă contează mai mult pentru orgolii decât pentru clasamentul final. Reamintesc că doar câștigătoarea diviziei va merge la barajul de promovare pentru liga a 3-a. 

În acest sezon Digi Sport deține drepturile de televizare ale Stelei, iar Telekom Sport pe cele ale Rapidului. Cea din urmă are dreptul de a transmite partida de sâmbătă ținând cont că aceasta se joacă în Giulești. Conform ultimelor informații, meciul nu va fi la televizor, dar poate fi urmărit LIVE și complet gratuit pe Pagina de Facebook a celor de la Telekom Sport România!


Echipe probabile conform gsp.ro:

  • Academia Rapid: Ignat - Poiană, Iacob, Bratu, Iadaru - Burcea, Mitea - Bărbălău, Burlacu, Olariu - D. Niculae
  • Steaua: Chiș - Butoi, Pădureț, Sitaru, Andrei Grigore - Vâlcea, Zamfirescu, Cadolar, Constantinescu, Predescu - Mirea

Prețul unui bilet este de 5RON la peluză, 10RON la tribuna I si II, și 50RON la tribuna 0 și oficială.

 

Academia Rapid vs CSA Steaua la pariuri sportive

Am găsit meciul în oferta a două case de pariuri online. Posibil să mai fie și la altele, sau să fie băgat până la ora jocului. 

  • Operator 1 (L1160651W000195) - este oferit momentan doar pariu pe câștigător meci. Steliștii pornesc favoriți cu o cotă de 1.74, în timp ce giuleștenii sunt cotați cu 3.80 pentru un eventual succes. Cota pentru o remiză este de 3.45.
  • Operator 2 (L1170664W000663) - poți plasa atât pariuri de tipul 1x2 (4.33 / 3.50 / 1.73) cât și pariuri de tipul Șansă Dublă sau Draw No Bet (3.30 / 1.30). 
     

Consultă cotele și pariază acum pe Academia Rapid vs CSA Steaua!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!