AC Milan l-a luat pe Jose Sosa. 7,5 milioane de euro au plătit italienii pentru mijlocaşul argentinian

Argentinianul Jose Sosa a lăsat-o pe Beşiktaş după doi ani. Oferta lui AC Milan l-a convins pe mijlocaşul în vârstă de 31 de ani să se mute în Italia. Acesta a ajuns deja la Milano şi în zilele următoare clubul italian va oficializa transferul. Directorul sportiv al Milanului, Rocco Maiorino l-a aşteptat personal la aeroport pe Sosa, care mai are de trecut doar vizita medicală.

Nu am cuvinte să exprim ceea ce simt. Sunt foarte fericit şi trebuie să-mi fac timp să savurez acest moment. Sunt convins că totul va merge bine şi sunt pregătit pentru această nouă provocare din cariera mea, una extraordinară, 

---a spus Jose Sosa 

Silvio Berlusconi a vândut clubul în această vară unor investitori chinezi, care au preluat un palmares incredibil. AC Milan a cucerit în "era" de 30 ani a lui Berlusconi 28 de trofee în total, reprezentative fiind cele 5 câştigate în Liga Campionilor şi cele 18 titluri în serie A. Jose Sosa este primul jucător de pe o listă lungă a noilor proprietari chinezi ai echipei, care au promis că vor investi 400 de milioane de euro în transferuri în următorii doi ani! 

Sosa, care a mai jucat în cariera sa la Estudiantes, Bayern Munchen sau Atletico Madrid, nu este la prima aventură in Italia. A mai jucat pentru Napoli un an, între 2010 şi 2011. Milan a plătit turcilor de la Beşiktaş 7,5 milioane de euro pentru mijlocaşul argentinian.

 

Foto: goal.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi