Abramovici nu se uită la bani: plătește 35 milioane de euro pentru francezul Kante !

Unul dintre cei mai curtați fotbaliști ai verii, N'Golo Kante va juca la Chelsea din sezonul viitor ! Francezii de la "Le Parisien" au făcut anunțul așteptat de fanii londonezilor. Tot francezii spun că transferul mijlocașului de 25 de ani ar fi fost una dintre condițiile puse de Antonio Conte șefului de la Chelsea, Roman Abramovici, pentru a veni pe "Stamford Bridge".

35 de milioane de euro va plăti Chelsea lui Leicester. Este o afacere bună, spun și englezii, în condițiile în care clauza de reziliere a lui Kante cu Leicester, campioana surpriză a Angliei, este de numai 25 de milioane de euro.

Toată lumea îl dădea pe Kante ca și plecat la Real Madrid, unde "Zizu" - Zinedine Zidane îl dorea încă din iarnă. Nici petrodolarii șefilor lui PSG nu l-au încântat, se pare, pe Kante, care a devenit subiectul unui sondaj în "L'Equipe". "Trebuie să ajungă la o echipă mai bună Kante ?", e întrebarea jurnaliștilor francezi pentru fani. Mai mult de jumătate dintre cei care au votat au spus că N'Golo Kante trebuie să plece la un club mai mare decât Leicester. Zis și facut !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi