Abramovic vrea un alt italian pe banca lui Chelsea. Pe cine a pus ochii

În ultimele ore ale ”ferestrei” de transferuri din vară, Chelsea a reușit să semneze cu Davide Zappacosta de la Torino. 25 milioane de euro a plătit campioana Angliei pe fundașul italian de 25 de ani. Acesta a ajuns însă pe ”Stamford Bridge” doar pentru că PSG a refuzat să stea la discuții cu șefii lui Chelsea pentru Thomas Meunier (foto: psg.fr).

Devenit acum ”roata de rezervă” după sosirea lui Dani Alves la echipă, Meunier este decis să plece de la PSG. Iar Manchester United și-a exprimat clar intenția de a-l transfera în această iarnă. Vorbind cu ce de la Eleven Sports, belgianul a dezvăluit că, de fapt, el nu a vrut să semneze cu Chelsea în vară: "M-aș fi putut alătura lui Chelsea în ultima zi de transferuri, dar nu am vrut!”. 

Manchester United e pregătită să ofere, la o primă ”strigare” 34 milioane de euro. Fundașul de la PSG a recunoscut la începutul acestui an că i-ar place să joace pe ”Old Trafford”. "Stadioanele, fanii, totul e minunat în Anglia. Niciodată nu am ascuns faptul că sunt un mare fan Manchester United, echipă care, din punctul meu de vedere, rămâne o referință în istoria fotbalului”, a spus Meunier (foto: psg.fr).

Internaționalul belgian nu s-a ferit în urmă cu câteva zile să-și exprime nemulțumirea vizavi de actualul său statut la Paris. "Da, sunt frustrat! Pentru că vreau sa joc fiecare meci, fie că este vorba de Gueugnon, Niort sau Bayern Munchen. Vreau să fiu de fiecare dată pe teren. Sunt într-o echipă aflată între cele mai bune cinci echipe din lume, dar în care jucătorii cu experiență sunt percepuți la fel ca începătorii..”. Declarație care dezvăluie intenția clară a lui Thomas Meunier de a pleca de la PSG. 

E foarte posibil, însă, ca din ianuarie belgianul să se bată cu Chelsea și cu...Roberto Di Matteo. Câștigător al Cupei Angliei și al trofeului Champions League cu londonezii în 2012, italianul a declarat într-un interviu pentru Sky Sports că va reveni cât de curând pe banca unei echipe. Demis ultima oară în octombrie 2016 de la Aston Villa, Di Matteo (foto: facebook) nu a pomenit nimic de numele următoarei echipe din cariera de antrenor. Presa din Anglia intuiește însă că e vorba de Chelsea..

"Voi reuși din nou, este doar o chestiune de timp..Am avut o mulțime de oferte. De fapt, cu cât le spui oamenilor că nu ești interesat de o ofertă, cu atât mai multe primești pe zi ce trece. Vorbesc în câteva limbi cu jucătorii și mereu caut să evoluez în cariera mea”, a spus Di Matteo. 

Italianul spune că experiența din Bundesliga (a antrenat-o un sezon pe Schakle) i-a prins foarte bine și a învățat foarte multe lucruri. A recunoscut, însă, că în nicio altă parte nu s-a simțit atât de bine ca la Londra. ”Relația mea cu Abramovic a fost duna foarte bună. Este foarte implicat și pasionat de club. Chelsea reprezintă unul dintre punctele forte ale carierei mele manageriale", a recunoscut Roberto Di Matteo. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!