Abramovic a pus antrenor la Hull un rus. Îi va da și jucători împrumut să promoveze

Hull City a făcut câteva jocuri excelente sezonul ăsta în Premier League. 2-1 cu Leicester, 2-0 cu Liverpool, 3-1 cu Bournemouth și egalurile (0-0 și 2-2) cu Manchester United și Everton au fost rezultatele care le-au dat mari bătăi de cap pariorilor. Treptat, Hull s-a ”stins” astfel că după ultima etapă echipa a retrogradat prima sub linie. 

A fost momentul în care omul de afaceri egiptean Assem Allam, proprietarul lui Hull, s-a gândit la schimbarea de antrenor. Gând la gând cu bucurie, cum se spune, pentru că portughezul Marco Silva se înțelesese cu Watford...Prieten cu Allam, Roman Abramovic i l-a recomandat pe un alt bun prieten de-al său  - Leonid Slutsky. (foto: hullcitytigers.com)

În vârstă de 46 de ani, Slustky a devenit primul antrenor rus din istoria fotbalului englez și și-a propus să o readucă la anul pe Hull City în prima ligă. 

"Sunt încântat să devin antrenorul principal al unei echipe ca Hull. Îmi plac provocările și voi face tot ce depinde de mine pentru a readuce clubul sezonul viitor în Premier League. Știu că am sosit la un club important și nu vreau să dezamăgesc”, a declarat Leonid Slutsky, care vrea să se folosească de relația sa excelentă cu Roman Abramovic pentru a promova cu Hull. 

Presa din Anglia scrie că patronul lui Chelsea a fost de acord să împrumute câțiva jucători la Hull City pentru a-l ajuta pe prietenul său în planurile sale, dar și pentru ca respectivii fotbaliști să se ”rodeze” în perspectiva promovării în prima echipă a lui Antonio Conte. Slutsky, care trăiește în Anglia din decembrie anul trecut (când s-a despărțit de TSKA Moscova), a câștigat trei titluri de campion în Rusia și a condus naționala la Euro 2016. 

Șefii lui Chelsea au fost de acord sezonul trecut cu nu mai puțin de 44 împrumuturi de jucători la alte echipe (unii dintre ei de mai multe ori), scopul principal fiind ”rularea” acestora. Potrivit jurnaliștilor englezi, noul antrenor al lui Hull este interesat de o serie de tineri jucători de la Chelsea, iar lista îi cuprinde pe: Clarke-Salter, Colkett, Dabo, Dasilva sau Muheim, Aina, Chalobah (foto: twitter), Mount Quintero, Scott și Ugbo - cu toții pregătiți să-l ajute pe cel mai bun prietenul al patronului lor.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi