Share

Aalesund vs Viking, ponturi Norvegia Eliteserien 13.08.2017

Ponturi Fotbal

Cota: 1.75

Adaugat de: Sergiu

12 Aug 2017 22:18 889 0
Logo Aalesund
Logo Viking
Aalesund
Viking
VS
19:00 13 August 2017
Norvegia Eliteserien

Analiză și informații pentru Aalesund v Viking

Color Line Stadion va fi mâine, de la ora 19:00, arena ce va găzdui jocul dintre Aalesund și Viking, din cadrul etapei 19 a primei ligi norvegiene de fotbal. Chiar dacă gazdele pleacă cu prima șansă la victorie, forma de moment a celor două echipe mă face să cred că vom asista la un joc echilibrat, iar pariul meu este unul pe goluri.

Aalesund se află pe o serioasă pantă descendentă, echipa câștigând un singur punct în ultimele 4 etape, după 3-3 acasă cu Brann weekend-ul trecut. Este un rezultat bun în comparație cu precedentele 3, în care Aalesund a înregistrat înfrângeri pe linie și fără să marcheze niciun gol: 0-1 la Sogndal, 0-2 la Haugesund și 0-3 acasă cu Molde. Situată undeva la mijlocul clasamentului, e greu de crezut că Aalesund va putea emite pretenții la podium, ci mai degrabă va avea obiectivul de a rămâne în prima ligă, momentan aflându-se la 5 puncte de zona retrogradabilă. Forma slabă de moment le dă însă emoții gazdelor din acest joc, care însă vor primi vizita unei echipe modeste, Viking, aflată pe penultima poziție în clasament, la egalitate cu ultima clasată. Pe propriul teren Aalesund are un golaveraj de 17:14 în 9 dispute, deci o medie de 3.4 goluri pe meci, cea mai ridicată din Norvegia.

Aalesund: Lie – Heigre, Gretarsson, Lie, Arnarson – Thrandarson, Carlsen, Hoff, Gyasi – Mos, Papazoglou.

Absenți: Kaj Ramsteijn, fundaș central – suspendat, mijlocașul Helge Riise – incert, revenit după accidentare

Viking așa cum spuneam este penultima clasată, la egalitate de puncte cu Tromso de pe ultimul loc, dar aceștia din urmă au și un meci mai puțin disputat. Forma de moment este însă una destul de bună pentru Viking, care a înregistrat o singură înfrângere în ultimele 5 etape, un 2-3 pe terenul celor de la Molde, una din cele mai puternice echipe din campionat. Cu 4 goluri marcate în ultimele două etape (2-0 la Odd și 2-2 acasă cu Lillestrom) și întâlnind o defensivă destul de șubredă, Viking are toate motivele să spere la un nou rezultat pozitiv, care să îi mențină pe linia de plutire. 8:18 este golaverajul înregistrat în deplasare de Viking în cele 9 meciuri disputate, dar cu două goluri marcate atât la Molde, cât și la Odd, formația pare într-o creștere de formă. Etapa precedentă a fost prima după pauza competițională din Norvegia, iar Viking s-a întărit în această perioadă cu câțiva jucători noi care au arătat bine cu Lillestrom, însă în stilul caracteristic Viking a lăsat o impresie proastă în defensivă.

Viking: Ausbto – Haugen, Gregov, Martinsen, Kronberg – Ryerson, Danielsen – Torsteinsbo, Adegbenro, Sale – Hoiland.

Absenți: -

Pont Aalesund VS Viking: Over 2.5

Pariul pe care voi merge în acest meci este peste 2.5 goluri, la o cotă de 1.75 la Betano. Așa cum spuneam, Aalesund este echipa ce a produs cel mai mult spectacol pe propriul teren, cu o medie de 3.4 goluri pe meci. Cu rezultate modeste în ultima vreme, acest meci împotriva unei echipe din subsolul clasamentului pare o șansă bună pentru Aalesund pentru a obține în sfârșit victoria. Viking însă a arătat bine după pauza competițională și cred că poate pune probleme unei defensive destul de șubrede. Cred că vom asista la un joc cu multe goluri.

Pont pariuri: Over 2.5

Miza: 10/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Sergiu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Sergiu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici