A vândut informații secrete de la U.S. Air Force pentru a avea bani pentru jocuri de noroc!

Dependența de jocuri de noroc este o boală grea, și îi face chiar și pe cei mai integri oameni să recurgă la gesturi greu de explicat. Cel mai bun exemplu este cel al unui fost șef la pompieri de la U.S. Air Force care s-a folosit de funcția sa pentru a strânge donații în scopuri caritabile, însă în realitate banii strânși ajungeau în aparatele de păcănele. Mai mult decât atât, el a vândut și informații secrete pentru a face rost de și mai mulți bani.

sef-pompieri.JPG

Poză preluată de pe wftv.com

Este vorba de James E. Podolsk,un bărbat de 59 de ani din Panama City, care a lucrat timp de 37 de ani la Air Force, perioadă în care a avut sub comanda sa 9,200 de militari și pompieri. În 2013 el chiar a fost numit șef la Departamentul de Servicii de Urgență din cadrul Air Force, ceea ce este o funcție destul de înaltă. 

Ceea ce nu se știa este faptul că între 2009 și 2013 James a stâns suma de 133,000$ din donații pentru scopuri caritabile fictive, bani care ulterior au fost folosiți la jocuri de noroc. Dar asta nu este tot ce a făcut el, deoarece se pare că a vândut și informații secrete pentru a avea și mai mulți bani pentru păcănele. Dacă pentru prima faptă ar fi putut scăpa cu o pedeapsă ușoară, vânzarea de informații secrete este pedepsită foarte aspru.

De aceea cazul său a ajuns la Departamentul de Investigații speciale de la Air Force, la FBI, la ”Defense Criminal Investigation Service”, dar și la ”Naval Criminal Investigation Service”. Conform wftv.com, bărbatul riscă să petreacă următorii 25 de ani într-o închisoare federală, iar în plus va mai avea de plătit și o amendă ce poate ajunge până la 500,000$.

Vezi cea mai bună casă de pariuri online pentru pariuri LIVE

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi