A trecut la planul "B"...Becali îl cumpără pe Tănase cu banii de pe bilete, de la meciul cu City!

800 de mii de euro a oferit Gigi Becali pentru Denis Alibec. "Cam puţin", zice atacantul Astrei, care e convins că nici şefii echipei nu au gustat "gluma" patronului Stelei. Alibec a spus la DigiSport că pe el nu l-a căutat nimeni de la Steaua.

Da...Steaua mă tot ia de vreo trei ani încoace. Pe mine nu m-a sunat nimeni, nu ştiu nimic, poate la club să existe discuţii. Dar suma oferită de Gigi Becali pentru mine este cam mică. Nici Astra nu cred că va fi de acord cu ea,

---a declarat Denis Alibec

Atacantul Astrei s-a accidentat la Euro 2016 şi urmează un tratament strict de recuperare. Şi Budescu, un alt jucător dorit de Becali la Steaua, a trecut prin aşa ceva şi acum e gata să se întoarcă pe teren. Ezită între reîntoarcerea la Astra şi semnarea unui contract cu Steaua. Alibec îl vrea din nou lângă el în atacul campioanei României.

Am vorbit şi cu Budescu, tot încerc să-l conving să revină la Astra, dar deocamdată nimic. Astra şi anul trecut a început mai slab, dar a terminat pe primul loc, aşa că nu este un capăt de ţară,

---a mai spus Alibec

Până să se hotărască ce e cu Budescu şi Alibec, Becali a anunţat că s-a înţeles cu Hagi pentru Florin Tănase. 1,5 milioane de euro costă jucătorul de la Viitorul, pe care Becali vrea să-l ia, mai nou, cu banii încasaţi din vânzarea biletelor pentru meciul tur cu Manchester City, din play-off-ul Ligii. "Am făcut reţeta pentru bilete. Cu banii din bilete, aproape îl cumpărăm pe Tănase. E mare lucru!", a spus Gigi Becali. 

Patronul Stelei ar putea strânge aceşti bani doar dacă "umflă" preţul biletelor. Cel mai ieftin s-ar putea vinde cu 90 de lei, la peluzele de pe "Naţional Arena". Acum 3 ani a mai făcut asta patronul Stelei, la meciul din grupe cu o altă echipă engleză, Chelsea. Atunci, Steaua a vândut aproape 37 de mii de bilete şi a încasat 1,47 de milioane de euro! Cel mai scump bilet la Steaua - Chelsea din 2013 a costat 650 de lei şi a fost la tribuna VIP. Steaua a stabilit un record pentru România în urmă cu trei ani. Din vânzarea biletelor la meciurile din preliminarii şi din grupele Champions League, a încasat 3,8 milioane de euro.

Foto: Răzvan Păsărică / SPORTPICTURES

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi