A transformat 5RON în 5 mii de euro! Vezi biletul incredibil câștigat de un client Fortuna Bet!

Mai devreme vă povesteam despre un bucureștean care a profitat din plin de pe urma cotelor aniversare oferite în acest weekend de către Fortuna Bet (D.ONJN 1560/25.08.2016) el câștigând peste 80,000RON după ce a nimerit 11 pronosticuri corecte pe o miză de 200RON. 

Un alt bucureștean a dat și el lovitura la Fortuna Bet (vezi site-ul agenției), doar că pe o miză mult mai mică. Acesta a pariat 5RON pe un bilet ce conținea nu mai puțin de 20 de pronosticuri. La 15 din cele 20 de meciuri pariorul a mers pe victorii soliste ale gazdelor, iar spre norocul lui nu a dat de nici o surpriză. În final toate pariurile au fost câștigătoare, ceea ce înseamnă că el s-a bucurat de o cotă totală de 2320, dar și de un câștig dublat datorită promoției ”Bonus dublu”. Astfel bucureșteanul a câștigat peste 22,000RON, echivalentul la aproape 5,000€. Și să iei 5,000€ investind doar 5RON nu este puțin lucru!

Poți vedea mai jos biletul, și îl poți verifica online pe efortuna.ro. Intră în secțiunea ”Pariază în agenții”, iar în partea dreaptă a paginii vei găsi opțiunea ”Verifică bilet” unde trebuie să introduci codul txxf1. PariuriX recomandă tuturor utilizatorilor să parieze online, deoarece este oferit un bonus de bun venit de 1,000RON, la care se mai adaugă 50RON dacă deschizi un cont prin link-urile noastre, plus încă 500RON dacă pariezi pe România Liga 1. Poți afla mai multe despre aceste oferte aici: https://pariurix.com/pariurix-iti-arata-cum-poti-sa-iei-un-bonus-de-pana-la-1550ron-la-fortuna-bet.html 

bilet-fortuna-2.jpg

Ofertã bunã = câștiguri mai mari. Vezi agenția recomandatã de PariuriX.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi