A transformat 2RON în 56,000RON, ultimul pariu ieșind datorită unui gol marcat în minutul 90+5!

Un bucureștean a câștigat genul de bilet pe care îl prinzi o dată în viață. Acesta a intrat vineri 4 noiembrie într-o agenție stradală Bet Cafe Arena și a jucat suma de 2RON pe un bilet care conținea 22 de pronosticuri de la meciuri împrăștiate pe durata a nouă zile!

Primele 21 de pronosticuri au fost toate câștigătoare, astfel încât pariorul mai stătea doar în pronosticul  ”ambele echipe marchează” ales la partida Grecia vs Bosnia de duminică 13 noiembrie. Nu vreau să îmi imaginez ce emoții a avut bucureșteanul în condițiile în care grecii au fost conduși cu 1:0 până în minutul 90+5, atunci când G. Tzavellas a marcat golul egalizator la ultima fază a jocului!

Nu doar că grecii au scos un punct in extremis, dar pariorul nostru a câștigat nu mai puțin de 56,000RON datorită acestui gol, în condițiile în care pariase doar 2 lei. Așa noroc mai rar. Probabil i-a trebuit ceva timp să își revină după suspansul trăit ținând cont că nu și-a ridicat câștigurile imediat, ci a așteptat vreo două zile.

Biletul poate fi văzut mai jos și poate fi verificat pe site-ul Bet Cafe Arena introducând codul 168659046 în secțiunea Verificare bilet. Totuși noi recomandăm utilizatorilor PariuriX să joace doar la case de pariuri online! Poți vedea aici lista celor licențiate: https://pariurix.com/agentii

betcafe-bulan.jpg

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi