A tăcut şi a făcut: Mutu, noul preşedinte al lui Dinamo! Moldovan: "Nu mă surprinde"

La o zi după ce a anunţat că renunţă la cariera de fotbalist, Mutu a bătut palma cu Ionuţ Negoiţă şi va fi noul preşedinte al lui Dinamo! Chiar din această săptâmână îşi va intra în atribuţii Mutu, care va lucra direct cu Ioan Andone. Şeful lui Dinamo, Negoiţă a mai purtat negocieri cu Florin Prunea, dar până la urmă a renunţat la idee. Fostul coleg al lui Mutu de la naţională, Viorel Moldovan a anunţat mutarea anului în fotbalul românesc într-o intervenţie la DolceSport. 

Mutu va fi preşedinte la Dinamo. Am şi eu sursele mele...De miercuri va fi noul preşedinte al lui Dinamo. Nu mă surprinde decizia celor din Ştefan cel Mare,

---a declarat Viorel Moldovan

Mutu a devenit jucătorul lui Dinamo în 1999, când a venit de la FC Argeş. Doar un an a stat Mutu în "Ştefan cel Mare", după care s-a transferat la Inter Milano. Din naţionala României s-a retras în 2013. Parcă ştiind ce se va întâmpla, Mutu l-a lăudat pe şeful lui Dinamo, Negoiţă, când în presă a apărut infiormaţia că acesta vrea să vândă echipa şi să plece. 

Domnul Negoiţă face ceea ce poate în momentul de faţă, trebuie apreciat pentru investiţiile pe care le-a făcut, trebuie înţeles, pentru că atât se poate, momentan. Dinamo, în primul rând, are o politică corectă, o politică ce asigură clubului o stabilitate. În momentul acesta, atăt se poate, cred că e și normal, nu trebuie să se întindă mai mult decât îi este plapuma,

---a spus Mutu

Cu Adi Mutu în echipă, Dinamo a cucerit titlul de campioană în sezonul 1999-2000. Odată cu numirea lui Mutu în funcţia de preşedinte, Negoiţă a vrut să dea şi o lovitură de imagine şi să-i mai liniştească şi pe fanii dinamovişti. Aceştia l-au acuzat pe Ionuţ Negoiţă că a distrus echipa prin transferurile făcute în această vară. 

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi