A speriat Las Vegasul: 1,75 milioane dolari din 4 jackpoturi la 4 sloturi diferite!

Cu doi ani înainte de tragicul incident în care și-au pierdut viața 59 de oameni și peste 500 de oameni au fost răniți, în Las Vegas a fost consemnat un record la un cazinou. Poate că nimeni nu ar fi știut nici acum de fabulosul câștig al unui britanic dacă cei de la The Sun nu ”sondau” terenul în cătare de știri senzaționale. 

Astfel, un bărbat din Marea Britanie (captură foto: youtube) aflat în vacanță a dat o mega-lovitură la mașinile de sloturi. 1,75 milioane de dolari a câștigat gamblerul britanic, potrivit jurnaliștilor de la The Sun, după ce a lovit patru jackpoturi la patru terminale diferite. Deși e interzisă orice înregistrare video în cazinoul unde bărbatul a dat lovitura, până la urmă pe internet a apărut filmulețul cu el și câștigurile lui fabuloase, venite pe rând: 125.000$, 400.000$, 400.000$ și 1.000.000$. 

Joacă acum la unul din cazinourile online recomandate de PariuriX!

Bărbatul, numit ”Nick”, ar fi dat lovitura la 7.30 dimineața, iar specialiștii tind să creadă că este vorba despre cazinoul ARIA. Filmulețul a fost făcut cu un telefon mobil de către prietena bărbatului. Din înregistrare, pare să fie un high-roller, dată fiind miza pentru fiecare spin de 5.000 de dolari. Cei de la The Sun au dat peste filmulețul cu pricina căutând pe canalul de youtube al celor de la ”614Lyfe” -  care publică sistematic filmulețe cu anumiți câștigători din cazinouri.  

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!