A scăpat de închisoare deși a furat 96,000£ pentru a plăti o datorie acumulată la pariuri sportive!

Martyn Owenson este un bărbat de 28 de ani din Gillingham, Kent. Acesta lucra ca vânzător la Currys PC World și avea un salariu de 1,100£ pe lună. Acest aspect nu l-a oprit însă să joace la pariuri sportive sume de bani cu mult peste bugetul său. Owenson a luat un împrumut, a pariat pe mai multe meciuri de fotbal, dar în final a pierdut toți banii.

currys.jpg

Aflat într-o situație dificilă, acesta a decis să ia măsuri extreme. El a falsificat mai multe chitanțe și a sustras suma de 96,000£ pe durata a 12 luni pentru a își putea plăti datoria. Eventual a fost prins, dar la început a susținut că a furat ”doar” 15,000£. Totuși nu a durat mult până s-a aflat că de fapt suma reală este mult mai mare. Acestuia i s-a solicitat să returneze banii furați, dar el nu a putut plăti decât £5,758.

Deși a furat o sumă mare de bani de la locul de muncă (echivalentul salariului său pe 8 ani), a mințit și a înapoiat doar o mică parte din suma sustrasă, Owenson a scăpat în mod miraculos de închisoare. Conform site-ului express.co.uk, bărbatul a fost condamnat la 16 luni cu suspendare și 250 de ore de muncă în folosul comunității. Se pare că la baza acestei pedepse lejere stă și faptul că inculpatul încearcă să revină pe drumul cel bun: acesta s-a angajat la un call center și a apelat la ajutor profesionist pentru a trata dependența sa față de pariurile sportive.

Acesta nu este primul caz în care un britanic nu petrece nici o zi în închisoare deși a pierdut la jocuri de noroc bani care nu erau ai săi. Nu cu mult timp în urmă v-am prezentat cazul unui bărbat de 43 de ani din Scarborough care a fost plătit din greșeală cu 44,200£, iar în loc să îi înapoieze, el i-a pierdut la jocuri de cazino. 

Click aici și încasează acum cel mai bun bonus la pariuri sportive

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi