A revenit Liga 1; vezi unde găsim cele mai tari oferte pentru campionatul autohton!

Prima ligă fotbalistică din România a revenit ieri cu o surpriză destul de mare şi va continua într-un ritm destul de intens până la finalul sezonului. Avem parte de dueluri de care pe care atât în lupta pentru evitarea retrogradării, cât şi pentru câştigarea titlului. Casele de pariuri se duelează şi ele,dar de data aceasta în bonusuri pariuri online. De fapt când spun casele de pariuri mă refer în special la unibet.ro şi netbet.ro, în rest doar sportingbet.ro mai având din când în când oferte de pariuri fără riscuri pentru meciuri din Liga 1.

Vezi aici agenția la care pariază cei mai mulți pariori din România!

La Unibet.ro (D. ONJN 2164 / 28.08.2015) avem un concurs pentru fiecare etapă din Liga 1. Mecanismul concursului l-am explicat în acest articol. Aici vreau să vă spun doar că în fiecare rundă rămasă până la finalul sezonului se vor acorda premii în valoare de 2.000 RON. Primul clasat în fiecare etapă va lua 250 RON bani bonus, iar ultimele locuri premiate 6-10 vor beneficia şi ele rundă de rundă de pariuri fără riscuri de câte 250 RON!

campionatul-ligii-1.jpg

La Netbet.ro (D. ONJN 927 / 24.06.2015) am avut în fiecare etapă a play-off-ului câte o ofertă de tip money back şi aceasta va continua cu siguranţă şi în etapele următoare. Intraţi pe site-ul Netbet şi pe pagina acestei promoţii daţi click pe butontul de înscriere la concurs. Apoi pariaţi pe meciurile etapei de play-off (Pandurii - FCSB , ASA - Viitorul şi Dinamo - Astra) iar dacă ai ghinion şi pierzi îţi va fi rambursate 20% din pierderile nete, în limita a 300 RON. Banii vor fi acordaţi sub formă de bonus în data de 4 aprilie 2016. Chiar dacă sper că vei fi inspirat şi nu vei avea nevoie de o astfel de rambursare, indicat ar fi să-ţi iei măsuri de precauţie. De ce să pierzi 900 RON, când ai putea pierde doar 600?

cashback-netbet.JPG

Chiar dacă n-are promoţii de anvergura concurenţei, Sportingbet.ro (D. ONJN 2163 / 28.08.2015) vă oferă 7 rotiri gratuite la un joc de casino dacă pariaţi minim 2 RON pe scorul final al meciului Pandurii vs Steaua. Foarte probabil şi mâine va fi ales tot un meci din Liga 1, ţinând cont că oferta fotbalistică este slabă. Astfel vei paria 4 RON (poţi juca şi mai mult, nu te limitează nimeni, eu spun doar cum să profiţi la maxim de ofertă) pe două scoruri pe care ai ocazia să le nimereşti corect şi suplimentar vei primi rotiri gratuite în valoare totală de 7 RON.

sportingbet-meciul-zilei.JPG

Dacă totuşi eşti mai interesat de fazele finale ale turneelor de la Miami, nu uita că la Fortuna este pe final luna tenisului.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!