A reușit să evite surprizele din weekend și a câștigat peste 31,500RON!

În weekend au avut loc destul de multe rezultate surprinzătoare, iar acest lucru se simte din plin. Dacă în urmă cu o săptămână făceam rost de bilete câștigătoare pe bandă rulantă, acum îmi este destul de greu să găsesc ceva interesant. Primul bilet cu adevărat impresionant din weekend provine de la un bucureștean care a pariat 100RON și a câștigat 31,567RON!

Acesta a reușit să evite toate surprizele sfârșitului de săptămână, chiar dacă a adăugat pe biletul său nu mai puțin de 13 pronosticuri, ce-i drept toate cu cote între 1.32 și 1.78. Cota totală a biletului a fost de 167,40, dar datorită numărului mare de pariuri bucureșteanul a beneficiat de un bonus de 100%!

Dar cum a reușit el să evite surprizele din weekend? Evitând în mare parte meciurile din campionatele mari ale Europei. Este drept că pe bilet găsim câte un meci din La Liga, Premier League și Serie A, dar găsim și destule partide din Elveția Super League, ligile inferioare germane, Danemarca Superliga, Suedia Allsvenskan și alte competiții pe care majoritatea pariorilor nu le iau în considerare în zilele cu mult fotbal.

mozzartbet-weekend.png

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi