A renunțat la slujbă după ce a câștigat 758 mil dolari pe un singur bilet la loto!

Loteria americană Powerball a oferit cel mai mare premiu din istoria țării obținut cu un singur bilet de joc..Iar norocul i-a surâs unei femei! În vârstă de 53 de ani, Mavis Wanczyk locuiește în Chicopee (Massachusetts) și nu i-a venit să creadă când biletul ei a fost anunțat câștigător al marelui premiu de 758 milioane de dolari. ”Visul meu a devenit în sfârșit realitate. Am câștigat, dar sunt foarte speriată...Dar voi fi bine!”, a declarat femeia, care a dezvăluit că nu a câștigat niciodată nimic dintr-un joc de noroc.

Mavis (foto: theguardian.com) lucra ca infirmieră într-un spital, dar în momentul în care a aflat vestea cea mare și-a completat cererea de demisie! Norocoasă câștigătoare are acum la dispoziție două variante ca să intre în posesia banilor - în rate, timp de 30 de ani, sau să primească pe loc aproape aproape 500 milioane de dolari.

Tichetul câștigător a fost vândut într-un magazin din orașul în care locuiește femeia. Proprietarul acestuia va încasa și el 50 000 de dolari pentru că a vândut acest bilet, dar bărbatul a anunțat că va dona toți banii în scopuri caritabile. Loteria Powerball este organizată în 43 de state americane, iar costul unui bilet este de doar 2 dolari.

Marele premiu al categoria 1 nu se mai câștigase din luna iunie. Jurnaliștii americani au calculat că șansele ca un bilet să iasă câștigător sunt de 1 la peste 292 de milioane! Cel mai mare câştig din istoria Statelor Unite a fost împărțit în martie 2016 de trei americani la loteria ”Mega Millions” şi a fost de 1,6 miliarde de dolari.  

Câștigul obținut de femeia din Massachusetts a deschis jurnalul televiziunilor de știri de peste Ocean. Aveți imagini mai jos.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!