A pus un bilet pe 50RON la Mozzartbet. Nu ai să crezi cât a câștigat!

bilet-mozzartbet.jpg

Tot auzim că românii nu au bani, dar în ultima vreme apar tot mai mulți care fie pariază sume de mii sau chiar zeci de mii de lei pe cote de 2-5, fie joacă sume de 50 - 100RON pe bilete cel puțin fanteziste. Ieri v-am prezentat un pariu de 10,000RON jucat de un bucureștean pe o cotă de 3.90 care a fost câștigător, iar astăzi vin cu un nou bilet de succes, care de data aceasta aparține unui ploieștean.

Acesta a câștigat un bilet de cotă 365.06, ceea ce nu reprezintă ceva ieșit din comun, asta dacă ar fi jucat 2-5RON cum fac majoritatea pe astfel de cote. Însă pariorul nostru a mizat nu mai puțin de 50RON, ceea ce i-a adus un câștig de peste 20,000RON! Biletul a fost jucat la o agenție de cartier Mozzartbet și a conținut șapte selecții, motiv pentru ploieșteanul a și beneficiat de un bonus de 18%. 

Printre pariurile jucate evidențiez victoria Belgiei în ambele reprize ale meciului cu Ungaria, la o cotă de 5.10. Recunosc că pariorul a fost și foarte inspirat în condițiile în care la trei meciuri a jucat 3-5 goluri, la două a pariat pe 0-2 goluri, iar la altul a mizat pe 4+, toate pariurile fiind pronosticate corecte.

Vrei să pariezi online? Aceasta este agenția recomandată de PariuriX.com 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi