A pus 1RON pe un bilet cu 26 de meciuri și i-au ieșit toate!

Ce mai poți face cu 1 leu în ziua de astăzi? Poți cumpăra un kilogram de cartofi, poți lua o pâine (dar nu de oriunde), sau ... îl poți juca la pariuri pentru a îl multiplica de câteva mii de ori! La asta s-a gândit și un parior din Caracal, care s-a dus la o agenție locală Mozzartbet și a pariat 1RON pe un bilet ce conținea nu mai puțin de 26 de pronosticuri!

Totuși nici el nu cred că se aștepta să câștige, pentru că la biletul lui de 1 metru este ca și cum ai juca la loterie. Este drept că a mers doar pe favoriți, dar la 26 de selecții este foarte greu să nu prinzi măcar o surpriză. Și totuși pariorul a dovedit încă o dată că nu degeaba Caracal este supranumit ”orașul celor șapte minuni” (chiar opt conform anumitor site-uri), biletul său fiind unul câștigător! Și așa a transformat el 1RON în 2,563RON!

Poza biletului nu este foarte clară, așa că dacă vrei să vezi mai bine ce pronosticuri a ales pariorul, te invit să intri pe mozzartbet.ro. În secțiunea ”Introduceți codul biletului” trebuie să treci: 3020-3054651-1432.

bilet-mozzartbet.jpg

Care este cel mai bun bonus pentru a începe să pariezi online? Află acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi