A promovat pariurile online pe Mondial și riscă un an de închisoare!

De mânia autorităților thailandaze nu scapă nici vedetele. Stabilită la Bangkok cu mulți ani în urmă, Jessie Vard a aflat că se confruntă cu o pedeapsă de un an de închisoare cu executare! Un model celebru originar din Irlanda, Jessie (foto: uk.pressfrom.com) a fost acuzată de poliție că promovează și încurajează pariurile de meciurile de la Cupa Mondială din Rusia și a fost arestată.

Poliția din Bangkok a anunțat că Vard (19 ani) șii alte patru colege de-ale ei au încălcat legile care vizează jocurile de noroc, cu toate că fetele au declarat că habar nu aveau că este interzisă promovarea jocurilor de noroc pe rețelele de socializare. 

Jessie Vard și celelalte colege sunt acuzate de încălcarea articolului 12 din Legea împotriva jocurilor de noroc prin încurajarea oamenilor de a paria pe meciurile Cupei Mondiale. Legea prevede o pedeapsă maximă de o lună de închisoare și o amendă minimă de 1.000 de baht (aproximativ 30 de euro). Anchetatorii au propus pedeapsa cu închisoarea pentru Jessie (foto: Instagram), care ulterior a fost plasată în custodia poliției pentru a fi condamnată. 

Modelul a spus presei că ar dori să-și ceară scuze public, numai să scape de închisoare. De asemenea, Jessie a declarat că nu s-a întâlnit personal cu persoana care a plătit-o să promoveze site-ul de jocuri de noroc și că a pierdut contactul cu respectivul după ce a aflat despre acuzații.

În apărarea ei, fata a declarat că a văzut multe astfel de anunțuri despre site-uri de jocuri de noroc în social media și că nu a știut că acest lucru este ilegal în Thailanda. Totodată, ea le-a cerut tinerilor să nu-i urmeze sfatul. ”Febra” Cupei Mondiale a psu pe jar o țară întreagă, iar site-urile ilegale au înregistrat o creștere alarmantă în Thailanda (foto: calvinayre.com).

Asta a făcut ca autoritățile să declanșeze o campanie nemaivăzută împotriva acestei ”industrii” și au decis ca celor găsiți vinovați să le fie întocmite dosare de urmărire penală. Iar cele cinci modele au căzut în plasa poliției precum peștele în cârligul pescarilor.

Un responsabil al poliției a declarat că mai mult de 15 modele au fost acuzate până acum de promovarea pariurilor sportive online pe turneul final din Rusia. 

Generalul Panurat Lakboon, șeful adjunct al Poliției Metropolitane din Bangkok, a anunțat că mai mult de 1.000 de persoane au fost arestate în urma unor acuzații legate de jocurile de noroc online începând din 2 mai. În același timp, autoritățile au blocat conturi bancare în valoare de 33 milioane de baht (868.551 euro)."Vă rugăm să vă bucurați de sport, dar nu vă implicați în jocurile de noroc ilegale!", este mesajul poliției din Thailanda.

VERIFICĂ AICI TOATE OFERTELE ŞI SURPRIZELE PREGĂTITE DE CASELE DE PARIURI PENTRU CAMPIONATUL MONDIAL

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi