A profitat că șeful are cancer și a golit conturile firmei pentru a avea bani de jocuri de cazino!

stephen-fox.png

Caz șocant în Marea Britanie, acolo unde angajatul unei firme de brokeri a profitat de faptul că șeful său era bolnav de cancer, furând 273,000£ pentru a juca jocuri de cazino. Acțiunile sale chiar au dus firma aproape de faliment și au lăsat familia șefului fără casă, ne relatează hemeltoday.co.uk.

Stephen Fox, în vârstă de 49 de ani, s-a angajat în 1988 la firma SJ Stoddart of Tring care era fondată de către Stephen Stoddart. Fox a devenit rapid un angajat de încredere al companiei, motiv pentru care în 1996 a fost numit chiar director. Compania nu era una mare, astfel încât nu a avut niciodată mai mult de 15 angajați. În ultimii ani ea a suferit un recul; în 2013 singurii care mai lucrau acolo erau Fox și cu fondatorul Stoddart.

În 2014 Stoddart a fost diagnosticat cu cancer, iar în acel moment l-a lăsat pe Fox să se ocupe singur de companie. În loc să își ajute șeful la care lucra de 26 de ani, Fox a văzut această situație ca fiind o adevărată oportunitate pentru el. Acesta a început să fure din banii companiei, ducând-o în pragul falimentului. Când Stoddart a murit, Fox chiar a solicitat certificatul de deces al acestuia pentru a putea accesa un fond de urgență 

Din cauza acțiunilor lui Fox, mai mulți clienți ai companiei au rămas fără casă, mașină sau asigurare medicală, iar soția lui Stoddart a trebuit să vândă propria casă pentru a plăti datoriile respective. În final s-a aflat de acțiunile lui Fox, care a fost arestat. Avocatul său a încercat să explice judecătorului că bărbatul nu a furat nici măcar o agrafă până în 2014, dar atunci a început să sufere de anxietate și depresie, iar astfel nu a mai judecat lucid. Aceste motive nu au ținut în instanța de jucată, inculpatul fiind condamnat la 4 ani de închisoare cu executare. Banii furați au fost pierduți integral la jocuri de cazino, deci nu au fost recuperați.

Sursă foto: hemeltoday.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi