A prins pe bilet o cotă de 15.50, alături de alte cinci pronosticuri!

Un parior din Giurgiu a dat sâmbătă lovitura la pariuri sportive. Acesta s-a dus la o agenție stradală Winner și a mizat 20RON pe un bilet care conținea șase pronosticuri, toate de la meciuri din cadrul preliminariilor europene pentru Campionatul Mondial din Rusia 2018.

Alături de patru ponturi de cote 1.35 - 2.30, pe bilet și-au făcut loc și două pronosticuri cel puțin curajoase. La partida Austria vs Irlanda pariorul a mers pe X pauză, 2 final la o cotă de 6.50, ceea ce s-a dovedit a fi o decizie inspirată în condițiile în care elevii lui Martin O'Neill s-au impus cu 1:0 datorită unul goi marcat în minutul 48. 

Un pronostic și mai curajos a fost cel ales la Țara Galilor vs Serbia: 1 pauză, X final la o cotă de 15.50! Bale a deschis scorul pentru gazde în minutul 30, dar cu 5 minute înainte de fluierul de final Mitrović a restabilit egalitatea pe tabelă, iar astfel acest pronostic a fost și el câștigător.

În final biletul a ieșit la o cotă de 1,342, ceea ce i-a adus giurgiuveanului un câștig de 28,122RON. Biletul poate fi văzut mai jos și poate fi verificat online pe winner.ro introducând codul FSA2MT în secțiunea Verificare bilet.

PariuriX recomandă să pariezi la casele de pariuri online de pe ACEASTĂ LISTĂ!

bilet-winner-02.png

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi