A pierdut 7,7 mil lire sterline! Un tribunal a decis că a trișat

Phil Ivey era până de curând un jucptor respectat de poker. Asta până când un tribunal din Londra a decis că ”Tiger Woods” din poker a trișat ultima dată la un cazinou când a câștigat un jackpot de 7,7 milioane de lire sterline. Pe parcursul anchetei s-a dovedit că Ivey și-a planificat din timp lovitura ”necinstită” dată. 

Ivey (foto: pressassociation.com), care seamănă izbitor cu starul din golf al americanilor Tiger Woods, a jucat la o versiune de baccarat cunoscută sub numele de Punto Banco la Crockfords Club, din Mayfair, în 2012. În vârstă de 40 de ani, jucătorul de poker a fost găsit vinovat de faptul că prin anumite tehnici de manipulare l-a făcut pe dealer să joace cărțile în favoarea lui și astfel să câștige marele premiu. Ce n-au spus judecătorii e dacă Ivey l-a ”premiat” pe dealer după ce a dat lovitura...

Joacă la unul din cazinourile online recomandate de PariuriX!

Jucătorul american de poker a făcut apel după prima instanță pentru a-și recupera banii confiscați de autoritățile britanice. Dar săptămâna asta, Curtea de Apel din Londra a respins acțiunea depusă de avocatul jucătorului american de poker.

Avocatul angajat de Crockfords Club Casino (foto:Rex Features) a adus probe care îl incriminează pe Ivey, acuzat că a folosit o ”strategie ilegală” pentru a câștiga. Acesta a făcut referire la ”editare-sortare”, o ”tehnică” ce implică identificarea micilor diferențe în modelul de pe spatele cărților de joc și exploatarea acestor informații în scopul de a câștiga. 

Ivey nu a atins personal nicio carte, ci l-a convins pe dealer să rotească cele mai valoroase cărți spunându-i că el este superstițios. Iar acestă metodă este cuprinsă în legea elaborată în 2005 cu privire la jocurile de noroc, motiv care a stat la baza acuzării americanului. În apărarea lui, Ivey a spus că nu a făcut altceva decât să se apere în fața unui alt jucător care dispunea de aceleași ”abilități”

O armată de ziariști l-au așteptat în fața tribunalului pe Ivey (foto: pressassociation.com), vizibil nemulțumit de decizia Curții de Apel. "Nu mai are sens nimic..Curtea a decis împotriva mea, în opinia mea, contrar faptelor și oricărei logici din industria noastră. Am crezut că sortarea a fost o tehnică legată de Advantage Play, mai degrabă. Este foarte frustrant că judecătorii din Regatul Unit nu au nicio experiență și nici nu înțeleg metodele de joc la cazinouri în ceea ce privește Advantage Play. Dacă ar fi avut, sunt convins că decizia ar fi fost în favoarea mea", a spus Phil Ivey la ieșirea de la tribunal. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!