A pariat la Winner 2,000RON pe numirea noului selecționer al României și a câștigat!

Agenția de pariuri Winner este cunoscută în România pentru faptul că oferă din când în când pariuri inedite. Dacă în urmă cu câteva luni aceasta oferea chiar pariuri pe cotele Dunării, în ultimele zile ea s-a axat pe toată această nebunie cu numirea noului selecționer al României.

Așa cum probabil știi, la un moment dat presa vehicula că Walter Zenga are șanse reale să fie cel ales de FRF să ne conducă la Mondialul din 2018, iar Winner a venit cu pariuri pe această variantă: cotă 3.00 ca acesta să fie numit antrenorul naționalei, și cotă 1.35 să nu fie. Un parior din Alexandria nu a crezut deloc în numirea lui Zenga la cârma naționalei, motiv pentru care a mizat suma de 2,000RON pe această opțiune, ceea ce i-a adus un profit de peste 500RON. Ce crezi, a riscat pariorul mai mult decât trebuia, sau acesta era un ”pariu sigur”?

În mod normal cei de la Winner ar trebui să lanseze în curând platforma de pariuri online, ținând cont că ei dețin o licență ONJN (D. 2160/28.08.2015) și au schimbat recent interfața site-ului. Cu siguranță va fi mai interesant atunci când vom putea plasa pariuri inedite direct din fața calculatorului!

winner.jpg

Vezi cea mai bună casă de pariuri online pentru pariuri LIVE

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi