A pariat împotriva echipei pe care o antrena şi a fost suspendat până în 2019!

Se poartă şi la case mai mari, nu doar în Liga 1. Nick Bunyard, fostul manager al echipelor Paulton Rovers şi FC Frome Town, a devenit "frate de cruce" cu Şumudică... Şefii fotbalului din Anglia l-au "mirosit" pe Nick că a jucat la pariuri şi l-au suspendat din toate activităţile până în vara lui 2019. Culmea e că antrenorul în cauză a pariat pe echipele pe care le antrena! În afara suspendării, Nick Bunyard va trebui să plătească şi o amendă de 3400 de euro. 

Pe durata suspendării, Nick Bunyard nu are voie să apară pe niciun teren unde FC Frome joacă un meci oficial, la orice nivel,

---se arată în comunicatul Federaţiei Engleze de Fotbal.

Nick Bunyard a fost super-activ la pariuri pentru un om care nu avea voie să facă asta. În perioada septembrie 2014 - aprilie 2016, când o antrena pe Frome (liga a şaptea engleză), Bunyard a pariat pe un număr de 97 de evenimente sportive. Dintre acestea, 47 au fost împotriva lui Frome Town, dar şi împotriva fostei sale echipe, Paulton Rovers. Dar nu i-a ieşit de fiecare dată - de câteva ori a pierdut sume importante pentru că echipa lui a câştigat meciul!

Pus în faţa faptului împlinit, Bunyard a negat faptul că şi-a aranjat jucătorii în teren astfel încât echipa lui să piardă meciul. 

Mi-am dat seama că am o ocazie să joc la pariuri pe echipa mea ştiind ce se întâmplă în interiorul clubului, dar asta nu înseamnă că eu mi-am dorit ca echipa mea să piardă. Am cooperat încă de la începutul anchetei cu cei din federaţie şi le-am spus că 99 la sută dintre fotbalişti fac asta, şi cu sume mult mai mari decât mine. Aş fi putut ascunde lucrurile acestea, dar am preferat să fiu corect şi să vorbesc despre tot ce ştiu,

---a declarat Nick Bunyard 

Foto: bristolpost.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi