A pariat 80 de euro și a câștigat 260.000 pe 12 meciuri de la Mondial! Ce-a făcut cu banii

Noroc sau fler?...Asta s-au întrebat proprietarii unei case de pariuri online din Germania când au aflat că trebuie să-i plătească un premiu de 259.532,09 euro unui muncitor care pariase pe 12 meciuri de la Cupa Mondială! Bărbatul a plătit pentru acest pariu 80 de euro pentru o cotă finală de 2403.3! Iar toți prietenii i-au spus că a înnebunit după ce au văzut ce evenimente a ales pe bilet. 

Dar pariul nebun i-a ieșit bărbatului, care în afara câștigului pentru care mizase s-a mai ales și cu un bonus de 67.265,36 euro din partea casei de pariuri. "Este un pariu pe care îl faci doar o singură dată în viață", a recunoscut fericitul câștigător într-un interviu publicat pe site-ul operatorului la care a plasat biletul. 

Iran - Spania, Danemarca - Australia, Franța - Peru sau Nigeria - Islanda sunt câteva dintre evenimentele alese de muncitorul german pe biletul său, care a inclus meciuri jucate între 20 și 24 iunie. Ultimul, cel care a validat biletul câștigător, a fost Polonia vs Columbia - meci în care europenii au fost spulberați cu 3-0 (foto: Alexandr Kryazhev / Sputnik/ Hepta / Sport Pictures).

Norocosul jucător a ănceput să spere de-a binelea după al șaptelea meci care i-a ieșit, cel în care Elveția s-a impus în fața Serbiei. "M-am uitat la bilet de 300 de ori pe zi și mi-am spus: "Nu este posibil, nu este posibil!..”, și-a spus bărbatul. Mai rămăseseră cinci partide de disputat, doar cu favorite (Anglia, Belgia, Germania) și meciul dintre Polonia și Columbia. 

"Am văzut Polonia - Columbia pe telefonul mobil..La primul gol am început să tremur...Presiunea a fost enormă, m-am dus la baie și am vomat..Apoi Columbia a câștigat cu 3-0 și atunci am realizat că am câștigat 260.000 de euro..Am crezut că mi se înmoaie genunchii!...”, a povestit germanul. 

Întrebat ce va face cu banii, bărbatul n-a stat pe gânduri și a replicat că își va plăti creditul pentru casă...”Este o ușurare imensă! Simt că m-am născut a doua oară!..”, a exclamat câștigătorul. 

Iată pe ce meciuri a pariat germanul: 
  
1. Iran vs Spania (victorie Spania)

2. Danemarca vs Australia (egal)

3. Franța vs Peru (victorie Franța)

4. Argentina vs Croația (victorie Croația)

5. Nigeria vs Islanda (victorie Nigeria)

6. Brazilia vs Costa Rica (victorie Brazilia)

7. Serbia vs Elveția (victorie Elveția)

8. Coreea de Sud vs Mexic (victorie Mexic)

9. Germania vs Suedia (victorie Germania)

10. Belgia vs Tunisia (victorie Belgia)

11. Anglia vs Panama (victorie Anglia)

12. Polonia vs Columbia (victorie Columbia)

VERIFICĂ AICI TOATE OFERTELE ŞI SURPRIZELE PREGĂTITE DE CASELE DE PARIURI ONLINE PENTRU CAMPIONATUL MONDIAL!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi