A pariat 80 000 de euro pe victoria Conservatorilor și a pierdut toți banii!

Partidul Conservator al Theresei May rămâne formaţiunea cu cel mai mare număr de reprezentanţi în Camera Comunelor, cu 317 locuri, dar se situează sub majoritatea de 326, necesară pentru formarea Guvernului, potrivit rezultatelor recentelor alegeri. Este o înfrângere dureroasă pentru actualul Premier al Marii Britanii, care a dorit să aibe o majoritate consolidată în Parlament înaintea negocierilor pentru Brexit. 

Nu doar Theresa May (foto: wikipedia.org) a avut o seară neagră de joi, ci și un parior britanic - care a mizat nu mai puțin de 70 000 lire sterline (80 000 euro) la pariuri pe faptul că alegerile vor fi câștigate de Partidul Conservator. Casa de pariuri William Hill a acceptat pariul omului (a cărui identitate nu a fost dezvăluită) luna trecută, imediat după ce Conservatorii i-au bătut în alegerile locale pe Laburiști. Din păcate pentru el, o lună mai târziu situația s-a schimbat radical, alegerile parlamentare înregistrând una dintre cele mai surprinzătoare schimbări din istoria politică a Marii Britanii. 

CASE DE PARIURI LIVE ONLINE RECOMANDATE DE PARIURIX!

Cu doar o zi înaintea scrutinului, casele de pariuri au anunțat (și au salutat) faptul că un număr mare de oameni au plasat pariuri pe victoria Conservatorilor. Aproape 20 de milioane de lire sterline s-au pariat în total pe alegerile parlamentare, au anunțat cei de la William Hill!

”Rezultatul general al alegerilor a fost unul bun pentru noi, casele de pariuri. Am avut o serie de pariuri de cinci cifre pe victoria Conservatorilor. Am avut un parior din Londra care, în final, a răsuflat ușurat după o miză mare - locurile câștigate de Partidul Conservator au fost suficiente pentru a câștiga 200 000 lire”, a declarat Joe Crilly, purtătorul de cuvânt al William Hill. 

În urma uneia dintre cele mai dezastruoase campanii electorale din istoria Partidului Conservator din Marea Britanie, casele de pariuri au micșorat cotele pentru ca Theresa May să piardă președinția formațiunii politice din care face parte. Favorit acum să-i ia locul este secretarul de stat Boris Johnson (cotă 9/4), urmat de Amber Rudd (5/1) și Phillip Hammond (12/1). 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!