A murit pe terenul de golf, în timpul ultimului turneu al anului!

Franţuzoaica Anne-Lise Caudal tocmai se pregătea să lovească mingea, când omul ei de încredere - Max Zechmann a făcut infarct şi s-a prăbuşit pe teren în timpul ultimul mare turneu al anului, Dubai Ladies Masters. Deşi medicii i-au acordat primul ajutor şi apoi l-au dus de urgenţă la spital, acesta nu a mai putut fi salvat. Aflată în stare de şoc, franţuzoaica nu a mai putut continua concursul. De altfel, organizatorii au oprit competiţia. 

Toată lumea este extrem de şocată şi îndurerată de această dispariţie fulgerătoare a unui mare om. Prin urmare, am luat decizia să suspendăm prima rundă a întrecerii în semn de respect pentru Max,

---a declarat Ivan Khodabakhsh, şeful circuitului profesionist feminin de golf

Max Zechmann a murit sub ochii jucătoarei de golf din Franţa. "Mi-e greu să explic ce am trăit când l-am văzut pe Max prăbuşindu-se...Încă nu-mi vine să cred!", a spus şocată Anne-Lisse Caudel (foto: bunkered.co.uk).

Organizatorul turneului de la Dubai, şeicul Mohammed Juma Bu Amin a anunţat că se va implica personal în repatrierea trupului neînsufleţit al bărbatului. De asemenea, va ajuta financiar familia lui Zechmann.

Suntem profund îndureraţi de moartea fulgerătoare a lui Max. Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă acum către familia lui. Odihneşte-te în pace, prietene!,

---a spus Mohammed Juma Bu Amin, organizatorul competiţiei din Dubai

Max Zechmann a fost ceea ce se cheamă în golf un "caddie" - adică omul responsabil cu căratul "arsenalului" jucătorului, dar şi cel care îl sfătuieşte pe acesta. Max o ajuta pe Caudal (32 de ani) de 10 ani, de când aceasta a devenit jucătoare profesionistă. Actualmente ea ocupă locul 386 mondial, cu câştiguri de 590 000 de euro până acum. 

 

Foto: thesun.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi