A luat peste 14,500RON pariind pe 10 meciuri din campionate de top ale Europei!

Au fost foarte mulți pariori care au dat lovitura în acest weekend, dovadă fiind numărul mare de bilete prezentate pe site în ultimele 24 de ore. Ultimul bilet fabulos care mi-a picat pe mână a fost câștigat în Constanța, acolo unde un parior a mizat la o agenție stradală Bet Cafe Arena suma de 50RON pe un bilet simplu format din 10 pariuri, toate de la meciuri din campionatele mari ale Europei: Italia Serie A, Germania Bundesliga, Franța Ligue 1, Spania Primera și Anglia Premier League.

Toate cele zece pariuri au fost câștigătoare, astfel încât pariorul a luat nu mai puțin de 14,559RON, din care 2,911RON au fost obținuți prin cadrul promoției Arena Bonus. Dintre meciurile pe care constănțeanul a pariat, mi-a sărit în ochi partida Inter vs Juventus. Deși ”Bătrâna Doamnă” a condus cu 1:0, ea s-a văzut în final răpusă pe Stadio Giuseppe Meazza cu 2:1, chiar dacă Inter pornea clar cu șansa a doua (cotă 5.00 la victorie). Pariorul a fost inspirat aici, alegând un pronostic de tipul ”Ambele echipe marchează” + ”over 2.5 goluri”, ceea ce i-a adus și cea mai mare cotă de pe bilet: 2.80.

Biletul poate fi verificat online pe site-ul betcafearena.ro introducând codul 163823277 în secțiunea ”Verificare bilet”. Și nu uita, dacă ai și tu un bilet cu care te lauzi, încarcă-l în secțiunea Imagini Bilete pentru a putea fi văzut și de către alți pariori.

betcafe-0.jpg

Ce îi atrage pe pariori sã joace la aceastã agenție de pariuri online? Vezi acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!