A luat 24 mil dolari la loto, dar a uitat de bilet! Cum și-a dat seama că el e câștigătorul

A alergat o viață după marele câștig la loto, iar atunci când în sfârșit a dat lovitura habar nu a avut! Biletul câștigător din 25 mai 2016, care fusese jucat la o agenție loto din New York, era pe cale să expire. Era chiar biletul jucat de Jimmie Smith, un pensionar în vârstă de 68 de ani. Pentru că timpul a trecut fără să se întâmple nimic, reprezentanții loteriei s-au gândit să facă un ultim apel public în speranța că îl vor găsi pe câștigătorul uituc. (foto: washingtonpost.com)

”Un norocos new-york-ez are un premiu de 24 de milioane de dolari de ridicat de la Loto. Câștigătorul trebuie să se grăbească, pentru că trece timpul și biletul expiră în curând! Le cerem jucătorilor loteriei din New York să își verifice buzunarele, cutia cu mănuși.. Uitați-vă și sub canapea. Dacă aveți biletul câștigător, noi abia așteptăm să vă cunoaștem”, a fost anunțul directorului Comisiei Loteriei din New York, Gweneth Dea. 

Norocul a făcut ca bărbatul să fie nelipsit ldin fața televizorului la știrile serii. Acolo a văzut mesajul transmis de reprezentanții loteriei de stat. Deși îi era greu să cread că că ar fi putut câștiga, Smith a început să răscolească peste tot prin casă și a dat peste câteva bilete pe care le jucase la loto anul trecut. Și, surpriză, el deținea biletul cu toate cele șase numere câștigătoare: 5, 12, 13, 22, 25 și 35. 

”Am stat așa, un minut, gândindu-mă: O fi adevărat ce văd? Apoi mi-am scos capul pe geam ca să respir aer curat. Aveam dubii serioase. Trebuia să mă conving singur că era adevărat ce se întâmplă”, a povestit bărbatul într-un interviu pentru  Washington Post. Pe 25 mai 2017, chiar în ziua în care expira revendicarea premiului cel mare, Smith s-a prezentat cu biletul. Prevăzător, pensionarul a ales să-și primească premiul în rate, timp de 26 de ani. Dacă el va muri până atunci, banii vor fi încasați de unicul său nepot.

Jimmie Smith a cumpărat biletul norocs dintr-un magazin din apropierea casei lui. Bobby Patel, proprietarul magazinului, i-a îndemnat pe toți clienții care i-au trecut pragul să verifice dacă nu cumva dețin biletul câștigător pe care îl caută Loteria de stat. ”Ar fi o rușine ca toți acești bani să meargă la deșeuri. Vă rog, căutați bine prin case!", le spunea Patel celor care făceau cumpărături în magazinul lui.

Jackpoturile de la loterie par să tragă ca barca la mal la jucătorii din New York. În 2002, aici a fost câștigat premiul de 63 milioane de dolari, pentru ca un an mai târziu cineva să revendice premiul cel mare de 46 milioane de dolari. Potrivit Comisiei pentru jocurile de noroc, ambele bilete au fost vândute în Brooklyn. 

Pariază pe cele mai cunoscute loterii din lume la agenția recomandată!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!