A jucat pe același bilet 12 pronosticuri de tipul ”over 2.5” și a câștigat o mică avere!

Un bucureștean a pariat luni, 12 septembrie 2016, suma de 2,5RON pe un bilet ce conținea nu mai puțin de 12 pronosticuri, toate de tipul ”over 2.5”. Deși șansele de câștig erau destul de mici, toate cele 12 pariuri au fost câștigătoare, astfel încât pariorul a luat nu mai puțin de 11,261RON!

Câștigul a fost destul de mare pentru că cotele prinse au fost toate între 1.60 și 2.40, plus că datorită numărului mare de pronosticuri, aproape 3,000RON din suma câștigată este reprezentată de Arena Bonus (promoție oferită de Bet Cafe Arena, agenția unde a fost jucat biletul). Printre pariurile jucate se numără și cele două partide din România Liga 1 care au avut loc la începutul acestei săptămâni: Viitorul vs Concordia și Târgu Mureș vs Dinamo. Ambele meciuri s-au încheiat cu victoria echipei gazdă, scor 2:1. 

Dacă ai și tu bilete cu care te mândrești, nu ezita să le arăți și altor pariori. Tot ce ai de făcut este să le uplodezi în secțiunea ”Imagini bilete”, iar dacă acestea sunt suficient de bune, atunci își vor face loc în rubrica noastră de știri, și poate chiar în emisiunea zilnică ”Pariuri fără secrete” prezentată de către Florin Caramavrov.

betcafe-1.jpg

Pariază acum de pe telefon sau tabletă la cea mai bună agenție online

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi