A jucat GG pe 8 meciuri din Anglia și a câștigat o sumă la care mulți visează!

Sâmbătă, 10 septembrie 2016, un băcăuan inspirat a ales să joace un bilet pe cât de simplu, pe atât de profitabil. El a ales opt meciuri de fotbal din Anglia, iar la toate a jucat același pariu: ”ambele echipe înscriu”. În funcție de meciurile alese, cotele au oscilat între 1.70 și 2.00, cota totală a biletului fiind de 121.97. În final s-a dovedit că pariorul a fost foarte inspirat, toate cele opt pariuri fiind câștigătoare.

Poate că până aici nu pare nimic foarte spectaculos, pentru că și mulți alți pariori au mai prins astfel de bilete. Diferența este că băcăuanul nostru nu a pariat câțiva lei, ci a mizat nu mai puțin de 300RON, deci câștigul normal al biletului s-a ridicat la 34,849RON. Iar pentru că acesta a fost plasat la o agenție Bet Cafe Arena, pariorul a mai beneficiat și de Arena Bonus în valoare de 5,227RON. 

Concluzia este destul de simplă: cu opt pronosticuri de tipul GG fericitul câștigător a transformat 300RON în aproape 40,000RON, o sumă suficientă pentru a își cumpăra o mașină sau orice dorește el.

bilet-betcafe.jpg

Descoperă agenția cu cea mai bună ofertă de pariuri LIVE

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi