A jucat două bilete diferite și le-a câștigat pe amândouă luând peste 92,600RON!

Un bucureștean a dat dovadă de mult curaj, pariind câte 10,000RON pe două bilete diferite, ambele cu meciuri disputate sâmbătă 26 noiembrie 2016.

Primul bilet a conținut două pariuri de tipul ”ambele echipe marchează” și pontul ”oaspeții marchează” la Bayern Munich vs Bayer Leverkusen, meci încheiat cu victoria gazdelor cu scorul de 2:1. Toate cele trei ponturi au fost câștigătoare, pariorul luând 44,078RON.

Al doilea bilet a conținut două combinații, și asta pentru că bucureșteanul a jucat atât ”ambele marchează” cât și ”peste 2.5 goluri” la Hamburg vs Werder, meci terminat 2:2. Cele două ponturi au fost combinate cu victorii ale celor de la Monaco și Chelsea în partidele cu Marseille, respectiv Tottenham (scoruri finale 4:0 și 2:1). Astfel toate pariurile au fost pronosticate corect, deci fericitul câștigător a luat încă 49,580RON.

Câștigul total după plata taxelor a fost de peste 92,600RON. Biletele pot fi văzute mai jos și pot fi verificate online pe site-ul Winner introducând în secțiunea ”Verificare bilet” următoarele coduri: S6IJCH și XXRS03. 

Pariază acum la cele mai bune case de pariuri online licențiate din România!

bilete-winner-2.png

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi