A jucat 20 de pariuri pe bilet și a câștigat de 1,700 de ori suma investită! Vezi biletul incredibil!

Un bucureștean s-a dus marți 6 septembrie la o agenție locală Bet Cafe Arena și a pus 10RON pe un bilet care conținea nu mai puțin de 20 de selecții din fotbal: 13 de marți și 7 de miercuri. Pariorul a preferat să meargă mai mult pe goluri, 16 din pariurile de pe bilet fiind pe numărul minim de reușite.

Deși cotele nu erau foarte mari, între 1.30 și 1.95, biletul era mai mult decât fantezist și avea șanse minime de reușită, motiv pentru care și bucureșteanul și-a luat o măsură de precauție jucând un sistem 19/20. Totuși în mod incredibil toate pronosticurile au fost anticipate corecte, deși este drept că partida Hemel vs Whitehawk din Anglia Vanarama National League South a fost amânată, deci pariul pe acel joc a primit o cotă de 1.00. În final pariorul a câștigat 17,540RON, de 1,754 de ori mai mult decât suma investită! 

Ca de obicei, poți verifica biletul direct pe site-ul betcafearena.ro introducând codul 162889084 în secțiunea Verificare bilet. Apropo, acesta pare cam șifonat, o fi vrut bucureșteanul să îl arunce la un moment dat?

bilet.jpg

Profită acum de cea mai bună ofertă pentru a începe să joci la pariuri online

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi