A intrat într-un cazinou cu 3 dolari. A câștigat o sumă fabuloasă la sloturi!

Un bărbat s-a îmbogățit peste noapte. Cu doar 3 dolari pariați, cel numit de presă Rodolfo T. a câștigat 11,8 milioane de dolari la sloturi într-un cazinou din Las Vegas. Câștigul record la acest tip de aparat este de trei ori mai mare și a fost acordat în urmă cu patru ani. ”Am acordat multe jackpoturi pe parcursul istoriei de 60 de ani a cazinoului nostru, dar niciodată unul atât de mare”, a declarat Jim Sullivan, reprezentantul cazinoului unde s-a câștigat premiul record. 

În vârstă de 60 de ani, bărbatul din Asia (captură foto: youtube) se afla în vacanță și stătea la Hotelul Fremont din Las Vegas, în cadrul căruia activează și un cazinou. Și-a zis să-și încerce norocul cu doar 3 dolari. Nu a trebuit să mai bage și alte fise, pentru că la scurt timp a dat lovitura vieții la un Megabucks. 

Joacă la unul din cazinourile online recomandate de PariuriX!

Câștigul lui Rodolfo nu a fost cel mai mare din istorie câștigat la sloturi. Plata record pentru același tip de mașină s-a făcut în 2003. Atunci, un bărbat al cărui nume nu a fost dezvăluit a câștigat 39,7 milioane de dolari la cazinoul Hotelului Excalibur din Las Vegas. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi