A început luna tenisului la Fortuna; primeşti pariuri gratuite de până la 150 RON!

În luna martie avem turnee de tenis foarte interesante. Astfel pe tabloul masculin vor avea loc turneele Masters BNP Paribas Open si Miami Open. Aceleasi turnee, incadrate in categoria Premier, se vor disputa si la feminin.

luna-tenisului-la-fortuna.JPG

Cu asemenea turnee la orizont Fortuna.ro (D. ONJN 2159 / 28.08.2015) s-a decis să ofere clienţilor o ofertă interesantă. La fiecare trei pariuri pe meciuri de tenis vei primi un pariu gratuit. Valoarea pariului gratuit va fi de 20% din suma celor trei pariuri plasate iniţial. Pentru ca un bilet să fie eligibil trebuie să aibă cota minimă de 1.50.

Valoarea maximă a unui pariu gratuit este de 30 RON, iar o persoană poate beneficia de ofertă de cel mult cinci ori. Pariul gratuit poate fi jucat pe o cotă de cel mult 8 şi doar suma câştigată de pe urma lui (nu şi valoarea sa) va rămâne în cont.

Exemplu:
Pariezi acum 20 RON, apoi mai pariezi 50 RON şi după aceea mai plasezi un pariu cu miză 80, toate cele trei bilete fiind jucate pe cote de minim 1.50. Ai aşadar trei pariuri eligibile cu o miză totală de 150 RON. În acest caz vei primi un pariu gratuit în valoare de 30 RON (20% din totalul de 150 RON). Pariul gratuit de 30 RON îl joci pe o cotă de 5 şi câştigi 150 RON. Vei rămâne în cont cu 120 RON, bani pe care-i poţi folosi după cum doreşti.

Nu uita că la fortuna.ro beneficiezi de un bonus exclusiv la prima depunere dacă-ţi deschizi cont accesând un link de pe site-ul nostru. Vei beneficia de bonus 50% din primul depozit până la 200 RON, adică dacă vei depune 400 RON te vei putea bucura de un bonus de 200 RON!

Pariază acum la Fortuna pe meciurile de tenis!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!