A înapoiat niște bani găsiți. În aceeași zi a câștigat 50.000 de lire la curse de cai!

Un bărbat de 50 de ani din Scoția a fost răsplătit de Dumnezeu pentru corectitudinea de care a dat dovadă.Colin Banks a mers la cumpărături împreună cu Zoe, una dintre cele două fiice ale sale. Înainte să intre în magazin a scos ceva bani de la bancomatul de la intrare, lângă care a găsit 30 de lire - uitate de clientul care retrăsese înaintea lui. Bărbatul i-a luat și i-a dat casierei din magazin, în speranța că cel care îi uitase va veni înapoi după bani. Apoi, în drumul spre casă, și-a zis să-și mai încerce o dată norocul la cursele de cai virtuale - marea sa pasiune. Așa că a mizat 1,50 lire pe patru câștigători în patru curse diferite.

La fix o jumătate de oră după ce a predat casierei din magazin cele 30 de lire găsite, Colin a câștigat aproape 50.000 de lire sterline! Toate cele patru selecții ale sale au câștigat respectivele curse. (foto: horseracegame.com)

Bărbatul a ales să pună banii pe ”Richardson Lakes”, ”Rifle Bore”, ”Granary Loaf” și ”Soviet Fighter”, care la startul întrecerii aveau cote de 28-1, 20-1, 50-1 și 11-1. Colin nu a ales, însă, la întâmplare primele două nume. "Am ales Richardson Lakes pentru că am un nepot pe care îl cheamă Richard. Apoi, pe Rifle Bore joc de foarte multă vreme. Ultimele două, recunosc, le-am ales întâmplător..”, a declarat scoțianul de 50 de ani. 

Victoria lui Colin Banks i-a impresionat și pe reprezentanții casei de pariuri. "Crăciunul a venit mai devreme pentru Colin. Îl felicit pe Colin pentru acest câștig obținut atât de repede, cu o miză atât de mică! Aceasta a fost una dintre cele mai mari victorii în cursele virtuale din istoria noastră de 5 de ani”, a dezvăluit Fred Done, reprezentantul casei Betfred. (foto: independent.co.uk)

"Multă lume spune că onestitatea este cea mai bună politică. Cu siguranță, pentru mine așa a fost. Am o familie mare și acum mă voi asigura că toți vom avea un Crăciun - cel mai frumos și mai strălucitor pe care l-am avut vreodată!”, a spus bucuros norocosul.

PLASEAZĂ PARIURI VIRTUALE LA AGENȚIA RECOMANDATĂ DE PARIURIX! 

Colin Banks a sărbătorit cu mai mult de un pahar de vin, așa cum a declarat el, și deja și-a făcut primul cadou de sărbători - un autoturism second-hand pe care a plătit 8500 de lire sterline. Cu restul banilor își va bucura familia, iar anul viitor va pleca în Mexic ca să fie prezent la căsătoria unuia dintre nepoții săi, Gordon. 

Curios, bărbatul (credit foto: Betfred) a mers a doua zi la magazinul unde predase banii și a a aflat că ”uitucul” a reintrat în poszesia banilor pe care îi lăsase lângă bancomat. Mai mult, i-a lăsat un bilet lui Colin în care i-a scris că îi mulțumește foarte mult pentru gestul său. ”În spatele nostru la bancomat era o familie de tineri. M-au felicitat după ce am predat banii în magazin. N-am să uit și că mi-au spus că pentru familia mea vor veni vremuri bune!..M-am gândit imediat la vorbele lor când am ridicat premiul”, a declarat scoțianul norocos, care a recunoscut că în ultimele șase luni doar ”cotizat” la cursele virtuale. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!