A furat banii de la poșta unde lucra ca să joace la păcănele și blackjack

Tribunalele din Marea Britanie judecă pe bandă rulantă cazuri în care sunt implicați oameni dependenți de jocurile de noroc. De la simpli angajați și până la directori de companie, cu toții dau explicații dintre cele mai ciudate în fața anchetatorilor. Cu un singur lucru sunt de acord la unison - că au nevoie de ajutor să scape de dependența de păcănele, ruletă sau blackjack. 

Cel mai recent caz este al unui fost angajat de la un oficiu poștal din Chesterfield, care din dragoste pentru jocurile de noroc a furat constant bani de la locul de muncă. 4300 de euro a ”orientat” ultima dată Barry Shaw, care a fost dat pe mâna autorităților, acestea descoperind faptul că bărbatul de 46 de ani acumulase datorii de 24 000 de euro.

Conform unui reprezentant al Oficiului Poștal din Chesterfield (Foto), Shaw s-a ”împrumutat” la locul de muncă pentru a juca la păcănele de trei ori în luna decembrie a anului trecut și a pierdut toți banii. În fața judecătorului, bărbatul a recunoscut că este dependent față de jocurile de noroc și că pentru asta a furat banii. El a încercat să-i înduplece pe jurați spunând că are nevoie de ajutor pentru a se vindeca de această ”boală”. La audieri, s-a descoperit faptul că Barry Shaw a mai avut probleme cu legea și în 2011, pe când lucra pentru Retailerul B&Q. Atunci, el a furat 20 de lire sterline pentru a juca la păcănele, dar a fost prins și dat afară. 

JOACĂ ACUM CELE MAI SPECTACULOASE SLOTURI ONLINE CU UN BONUS CONSISTENT!

"Are o problemă majoră în ceea ce privește jocurile de noroc. El nu poate spune cu exactitate când a început totul și nici când a ajuns la o asemenea datorie”, a declarat Julie Page, avocata bărbatului dependent de jocurile de noroc. Aceasta a dezvăluit că Shaw a realizat apoi ce a făcut și, de frică, a dormit cinci zile pe unde a apucat numai să nu fie găsit acasă. În acea perioadă, bărbatului i s-au agravat problemele legate de un ulcer varicos și a avut nevoie de cârje ca să poată să meargă.

Judecătorul de caz nu a fost impresionat de poveste și l-a condamnat pe fostul angajat de la poștă (Foto) la șase săptămâni de închisoare, dar cu suspendare timp de un an. Dacă în acest timp Barry Shaw va călca din nou pe ”bec”, atunci pedeapsa cu închisoarea se va reactiva automat. Bărbatul a fost obligat să returneze suma furată, plus 115 lire sterline, dar și cheltuieli de judecată în valoare de 85 de lire sterline. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi