A furat 2,1 milioane de dolari pentru a duce o viață luxoasă care includea jocuri de cazino

Maria Camarda este o doamnă de 48 de ani din Perth, Australia. Aceasta lucra de 8 ani la o firmă de avocatură, interval în care a furat nu mai puțin de 2,1 milioane de dolari de la șeful ei! Aceasta folosea banii pentru a duce o viață luxoasă, cu mult peste posibilitățile ei normale. Mai exact, ea frecventa localuri de top unde încerca să cunoască sportivi și persoane publice importante, se ducea în vacanțe în străinătate, plătea pentru operații estetice, dar desigur se juca mult și la jocuri de cazino. 

maria.png
- Maria Camarda într-o poză preluată de pe pagina personală de Twitter

La o asemenea sumă, era inevitabil ca mai devreme sau mai târziu să nu fie găsite nereguli. De aceea, după un timp șeful ei a constatat că dispar sume importante din firmă, motiv pentru care a angajat un detectiv particular care să afle cine este hoțul. Nu a fost prea greu pentru detectivul Steve Potter să își dea seama că Maria este vinovata, mai ales că nu se ferea să cheltuie banii furați, iar la un moment dat nici nu se mai sinchisea să ascundă tranzacțiile frauduloase din firmă fiind sigură că nimeni nu o bănuie.

De-a lungul timpului, ea își plătea singură salarii în plus din banii firmei. Maria lucra la acea firmă de mulți ani, iar mai mereu a avut mână liberă în a face ce dorește, așa că la un moment dat ea a început să creadă că este foarte ușor să își păcălească șeful pentru că nimeni nu o supraveghează. Deși ea a cheltuit mulți bani prin localuri luxoase și prin vacanțe în străinătate, cei mai mulți bani au fost pierduți la Crown Casino din Perth. În urmă cu 3 ani s-a dus chiar și în Las Vegas, unde din nou a pierdut sume importante de bani.
detectivul  Steve Potter pentru dailymail.co.uk

Între timp femeia a fost arestată, și urmează să fie judecată pentru faptele comise. Conform autorităților locale, ea riscă o pedeapsă de până la 10 ani de închisoare, iar după ce va fi eliberată mai mult ca sigur îi va fi greu să mai găsească un loc decent de muncă. Deci viața luxoasă s-a cam încheiat pentru Maria Camarda.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi