A furat 1,700,000$, i-a jucat la păcănele, iar imediat după eliberarea din închisoare s-a întors în cazino!

Caz incredibil al unei femei din Ellington, Connecticut. Conform site-ului courant.com, Patricia Baddeley Meehan, o doamnă de 51 de ani, a fost condamnată în februarie 2010 la 3 ani și zece luni de închisoare cu executare după ce a furat 1,7 milioane de dolari de la o firmă de avocatură unde aceasta lucra. Ce crezi că a făcut cu banii respectivi? Desigur, i-a jucat la păcănele!

doamna-pacanele.jpg

Femeia a fost eliberată din închisoare în august 2013, dar timp de 3 ani urma să fie sub control judiciar. De asemenea, ea trebuia să își trateze dependența față de jocurile de noroc, și în nici un caz nu mai avea voie să calce prea curând în vreo sală de jocuri. 

Dar imediat după ce a ieșit din închisoare, Patricia a început să frecventeze din nou cazinourile locale, folosindu-se probabil și de ceva bani ce i-au rămas din cei furați anterior, și pe care autoritățile nu au reușit să îi găsească. Numai în 2014 ea a folosit de minim zece ori un card de fidelitate pe care îl avea la un cazino de la ea din oraș, iar autoritățile au aflat asta doar după ce femeia a câștigat un jackpot de 43,173$.

Interesant este faptul că Patricia s-a angajat ca recepționer la un coafor, iar în februarie 2015 a fost prinsă furând bani și de aici. Procurorii au chemat-o la tribunal pentru a încerca să o trimită din nou la închisoare, iar imediat după ce a plecat de la tribunal ea s-a dus direct în cazino! În ciuda acestui aspect, abia în urmă cu câteva zile a fost dată o decizie finală în acest caz: Patricia trebuie să se întoarcă la închisoare pe 28 septembrie unde va petrece încă două luni în spatele gratiilor. De asemenea, ea a mai primit în plus și doi ani de arest la domicilu.

De ce am totuși senzația că anul nou o va prinde tot prin vreun cazino? Sau dacă nu va mai putea, poate va lua în considerare ideea de a își deschide un cont la un cazino online :) 

Joacă acum la cea mai bună agenție de pariuri sportive online

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi