A furat 170,000£ de la șeful ei pentru a avea bani de păcănele!

femeie-hoata.jpg

Terri Hardman, o doamnă de 30 de ani din Bolton, a fost condamnată la 2 ani de închisoare după ce a fost prinsă că a furat 170,000£ de la șeful ei pentru a avea bani de păcănele, ne informează manchestereveningnews.co.uk

Femeia era administrator financiar la Tailored Education Limited, o companie care învață pe elevi skill-urile necesare pentru a face față cu brio la primul lor job. Ea își cunoștea șeful de mai bine de 15 ani, deci înainte de a lucra pentru acesta. Femeia chiar a făcut rost de datele contului bancar personal al șefului, și a profitat de această oportunitate pentru a sustrage în mai multe rânduri sume importante de bani. Între martie 2014 și iunie 2015 ea a transferat suma totală de 172,684.30£, bani pe care i-a folosit pentru a se juca la cazino.

Când poliția a fost alertată, ea a înapoiat suma de 81,791.29£. Chiar și așa Terri a fost arestată și dată în judecată, și a recunoscut acuzele aduse pentru a primi o pedeapsă mai mică. De curând s-a dat și un verdict în acest caz, hoața fiind condamnată la 2 ani de închisoare cu executare.

Sursă foto: manchestereveningnews.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi