A fost la un pas să piardă 250.000 euro! Insistenţele copiilor au contribuit decisiv la obţinerea câştigului!

lotto-ball.jpg

O familie din Donegal (Irlanda) a primit un cec în valoare de 250.000 de euro după ce a câştigat marele premiu la o extragere Lotto Plus din data de 22 octombrie.

Mama câştigătoare a dezvăluit că trebuie să mulţumească copiilor ei deoarece au insistat să verifice biletul, la o săptămână după ce a avut loc extragerea.

Toată lumea vorbea despre un câştig mare în zonă, dar niciodată nu m-am gândit că ar putea fi biletul nostru. Copiii ne-au spus în mod constant pe telefon şi internet că nu există nici o veste despre câştigător. Ei au fost absolut convinşi că noi am câştigat, aşa că m-au bătut la cap să găsesc biletul şi să-l verfic. Pentru a-i linişti vineri seara am cedat şi am căutat biletul în maşină. L-am predat unui copil să-l verifice şi un minut mai târziu am auzit un ţipăt puternic >>> Am câştigat, mamă, am câştigat! <<- fericita mama câştigătoare a 250.000 de euro

Ea a mai spus că din această sumă câştigată va plăti în următoarele săptămâni toate datoriile şi după aceea se vor uita de ce este nevoie pentru a cumpăra în casă. Cadourile pentru copii insistenţi reprezintă şi ele o prioritate pentru fericita câştigătoare a sumei de 250.000 de euro.

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi