A făcut un selfie şi acum riscă pedeapsa cu moartea! E povestea tristă a unei gimnaste din Coreea de Nord

Incredibil! O poză nevinovată o poate trimite pe o sportivă din Coreea de Nord la moarte! Pentru că a făcut un selfie cu o colegă de concurs din Coreea de Sud, gimnasta Hong Un-Jong ar putea fi executată la întoarcerea acasă. Nord-coreenii nu au voie să intre în contact cu "duşmanii" din Sud, scriu englezii de la "DailyStar". În cazul în care Hong Un-Jong va fi iertată, această riscă cea mai aspră pedeapsă în aceste cazuri, cum ar fi plata unei amenzi uriaşe sau chiar suspendarea din activitatea sportivă! Singura şansă ca gimnasta să scape de pedeapsă este să se stabilească în altă ţară, dar şi aşa tot nu va fi sigură că va scăpa de teroare. 

Teroarea instaurată de regimul comunist din Coreea de Nord l-a lovit şi pe halterofilul Om Yun-Cho, care a "simţit" nevoia să-i transmită un mesaj liderului suprem Kim Jong-Un. Halterofilul şi-a exprimat admiraţia, de fiecare dată când a avut ocazia, pentru tatăl acestuia, Kim Jong-il - decedat în 2011. Ca să fie sigur că mesajul ajunge la inima actualului lider al Coreei de Nord, sportivul a făcut-o public! 

Kim Jong-il va fi mereu inspiraţia mea şi îmi pare rău că n-am fost capabil să-l răsplătesc cu o medalie de aur. Nu cred că pot fi un erou pentru poporul meu cu o medalie de argint!,

---a uimit halterofilul Om Yun-Cho

Sportivul nord-coreean, care a câştigat la Rio argintul, nu este la primul gest de acest fel. A mai făcut-o şi după Olimpiada din 2012, de la Londra.

Deşi există un armistiţiu încheiat între Coreea de Sud şi Coreea de Nord, ţările asiatice se află într-o situaţie extrem de tensionată. Relaţiile dintre cele două state sunt "îngheţate" de mai bine de 70 de ani, odată cu încheierea celui de-al Doilea Război Mondial.

Foto: dailymail.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi