A dosit câștigurile reale de la păcănele, iar acum e arestat la domiciliu

Sandip Patel, proprietarul unei rețele de terminale de jocuri de noroc din Macon (Georgia, Statele Unite) a pledat vinovat în fața Curții Supreme din Bibb County după ce a fost acuzat de evaziune fiscală. Afaceristul, care săptămâna trecută a pierdut 1,6 milioane de dolari într-un alt proces, a fost condamnat la un an de arest la domiciliu pentru că a cooperat cu anchetatorii. 

Omul nu va scăpa însă așa ușor, pentru că vor urma alți patru ani de probațiune în care el nu va trebui să se întoarcă la vechile metehne.Dacă va face asta, atunci pedeapsa se va reactiva și va intra după gratii. În acești ani ani va trebui să treacă sistematic pe la secția de poliție și să dea cu subsemnatul și va coopera cu autoritățile în cazul în care el va fi citat ca martor în alte procese de acest gen. 

"Starea lui de sănătate, dar și faptul că a cooperat cu autoritățile statului sunt singurele lucruri care l-au salvat din penitenciar. În plus, dacă ar fi trimis la închisoare, contribuabilii orașului ar trebui să plătească pentru îngrijirea lui medicală", a declarat David Cooke, avocat în cadrul Districtului Judiciar din Macon.

Sandip Patel în sala de judecată, lângă unul din avocați. 

Conform unei legi adoptată în Georgia, proprietarii de ”păcănele” au fost obligați să raporteze sumele pariate de clienți, precum și profiturile nete încasate lunar. Iar Sandip Patel nu a făcut-o, neluând în seamă faptul că ”mașinăriile” au fost conectate direct la un sistem informatic central care a înregistrat absolut tot!

Vrei un bonus consistent? Descoperă ce site-uri de gambling au promoții de nerefuzat!

Conform anchetatorilor, bărbatul (care deține un număr de 600 de astfel de aparate în 100 de locații de stat) a raportat ”strâmb” încasările aferente perioadei 1 iulie 2014 - 1 iulie 2015. În realitate, clienții au jucat peste 15 milioane de dolari la păcănele, iar Patel a declarat la audieri că a fost vorba doar de 12 milioane de dolari, profitul lui net fiind de 3 milioane de dolari. Conform anchetatorilor, rapoartele trimise către stat de către Sandip Patel erau ”aranjate” pe fiecare lună, astfel încât să pară că el nu scoate chiar cine știe ce bani de pe urma păcănelelor. De asemenea, el a depus la administrația fiscală de reședință declarații fiscale false.

Sistemul informatic central a scos la iveală faptul că în doar trei luni (1 iulie 2015 - 30 septembrie 2015), jucătorii au ”pompat” la păcănele mai mult de 12 milioane de dolari. Profitul real a fost de 8 milioane de dolari, dar Patel a raportat că a încasat doar 4 milioane..În ultimii cinci ani, clienții au ”hrănit” mașinăriile omului de afaceri cu nu mai puțin de 240 milioane de dolari, acesta plătind câștiguri în valoare de 168 milioane dolari. 

Sursa/macon.com/news/local/crime/article149372354.html

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi